Kendime engel olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
  • Etiketler Etiketler
    engel

oğuz sasi 115

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
Az önce feci bir kaza yapıyordum. Sağa çekip durdum, 5-10 dakika kafa dinledim. Sorun bu değil aslında. Her seferinde hız yapmayıp adam gibi yolumda gitmek için motora biniyorum, kuryeyim bu arada. Fakat ne oluyorsa bir anda her şeyi unutup tepe gaz gidiyorken kendimi buluyorum.

Bugün sinirlenmeyeceğim diyerek uyandığım her gün öfke patlaması geçiriyorum, her şeyi kırıp dökesim geliyor. Kendi yüzümü yoluyorum en ufak sinirlendiğimde. Hıncını başkasından çıkaramadığım için sorunu kendimde arıyorum.

İstediğim hiçbir şey yolunda gitmiyor, bunun da etkisi var; hayattan bıkmış gibi hissediyorum.

Bunları buraya yazmanın hiçbir amacı yok, içimi döküyorum. Sizden de abi kardeş tavsiyesi almak isterim, okurum. İyi geceler.

Öfke patlaması yaş fark etmeksizin büyük bir problem, genelde aile, akraba ve öğretmen gibi dominant unsurlara karşı yaşadığım durumdur. Geçmişin her açısından birikmişliğiniz olunca, kontrolü zorlaşıyor.

Sevdiğiniz insanlarla daha çok vakit geçirin, daha önce hiç denemediğiniz şeyleri deneyip hobi edinmeye çalışın, kendinizi gereksiz stresten uzak tutun. Şehrimde Balçova Terapi Ormanı diye bir yer var, buraya çıkıp gecenin sonuna kadar yürümüştüm ve zevk de vermişti. O zamanlar sayesinde doğa ile aslında ne kadar ilgili olduğumu anladım. Arkadaşlarımı kafamda kategorize ettim ve bazı şeyleri kabullendim, her insan hayatınızın başka bir bölümünde size iyi gelebiliyor sadece. biraz daha beklentiye girerseniz sonucu hayal kırıklığı ve birikince öfke oluyor. Beklenti benim arkadaş canlısı olmamdan kaynaklı bir problem aslında. Saçma sapan yorumlardan ve gündemden ötürü de 1 yıla yakındır sosyal medya kullanmıyorum, iyi geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Ben de bir miktar içimdekileri anlatmış gibi oldum ama, bunun çaresi öyle basit bir şey değil maalesef.

Psikiyatriye gitmenizde fayda var.

Dövüş sporlarına veya spor salonuna kayıt olabilirsiniz sinir atmak için iyi yerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka tek bildiğim şey kazada bir yayaya çarparsan keşke ben ölseydim dersin, uyku düzeni sinir konusunda soruna yol acabilir, 7 derler ama bana göre en az 8 saat uyuman lazım. Motor sürmek araba sürmekten zihnen ve bedenen çok daha yorucu.

Öyle hocam. Ben yol dümdüz kimse çıkmaz diyip basıyordum oda yaya geçidinde motorla karşıdan karşıya geçecekti. Son anda zigzag yaptım hız 110 falandı. Dalgınlık kadar kötü bir şey yok kendimi düşünmem çarptığım kişinin yanına koşarım. Şu işi bırakıp 50 cclik motor alacağım. Motor sevdamı da sonlandırmayı planlıyorum.

İfadeler: UNS

50'lik motor seni öldürür, gaz açtığında en azından kaçabilecek ve cevre yollarında 100 yapacak bir motor olması lazım ki arkadan sana patlamasınlar.

Şu an ne kullanıyorsun kanka?

50'lik motor seni öldürür, gaz açtığında en azından kaçabilecek ve cevre yollarında 100 yapacak bir motor olması lazım ki arkadan sana patlamasınlar.

Şu an ne kullanıyorsun kanka?
Hero dash 125 kullanıyorum da asıl bu beni öldürecek gibime geliyor. Top speedi çok değil ama hızlanma ve Torku güzel.

Vigodayım aga ama sabitim ben. Bölge Ümraniye armağanevler tarafı.

Kanka Trendyol'a zıpla derim, Vigo şu an Uber mi bilmiyorum ama Trendyol bu işin vakkosu. Saat seçersin alevlini yaparsın karışanın olmaz.

Bir TVS jupiter eskittim, şimdi de dio var. Jupiter ile 100bini devirdim. Dio günlük kullanımda şu an. Bazen özlüyorum, eğleceliydi hatta

Kanka bu arada hız konusunda gelirsek dediğiim gibi, bana göre kurye 50 ile gider. Zaten sana laf söylemek bana da düşmez cünkü kuryeler benim gözümde en baba motorcudan daha atik ve cevik tıpkı bugünkü kazayı kurtarman gibi.

Hafta sonları baktın zeytinburnundasın, başkan ya nerdesin falan dersin gelirsin bir cayımı içersin, Allah bahtını acık etsin kardeşim.

Gereksiz hız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…