Kendime engel olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    engel
Teşekkür ediyorum hocam şeninde yolun ümraniyeye düşerse kahvemi yemeğimi yersin.

Ek olarak ubere geçemiyorum çünkü p1 belgem yok hocam. Para ayıramadım ona bir türlü. Kışın yani Ekim ayında bırakacağım yazın tekrar başlayacağım. Nasip ederse o zamana kadar başka bir iş bulup orada para biriktirmeyi düşünüyorum p1 için falan.

İfadeler: UNS
Şu an ne kadar? Ben P1 yıldız falan gelmeden saldım mesleği.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ne kadar? Ben P1 yıldız falan gelmeden saldım mesleği.
Valla ben en son baktığım da 22 küsürdü. Şu an duyduğuma göre 30 civarı. Bi almadıkları popomuz kaldı onu da isterler yakında.

Polis durdurunca abi maaşımı alıyım vallahi alacam diyorum salıyorlar bi yerde patlamam inşallah.

İnşallah sorun olmaz kanka, bu arada senin motor güzel he satayım deme bizim arkadaşta var arkasına mangal, kamp tabüreleri, malzemeler falan ne varsa koyduk üstüne üstün yolcu da bindirdik güzel gidiyor.

Hero dash ömürlük motor, yağını ve şanzıman yağını erken değiştiğin sürece 100 bini çok kolay devirir yolda bırakmaz. 50'lik motor alayım dediğin için diyorum, 50 liklerin hepsi Çin malı dandik.

Hocam motor da yağ yok şu an izin günüme daha 2 gün var elimde kalmazsa iyidir ya. Motorumu seviyorum da limitor falan ekleyebilsem keşke kafama göre. 60'ı geçememek istiyorum. Gösterge de bozuk mesela uber, ys falan gitsem hız sınırları var oralarda. Kaçla gittiğimi nasıl anlayacam ban yerim durduk yere. ( tamir yapılmıyor 5 6 kere gittim muayneden de şansa geçtim )

Ağır baga tak, hafif baga hızlanmanı arttırır son hızı düşürür, ağır baga ise hızlanmanı düşürür son hızı arttırır.

Sen ağır takacağın için zaten son hıza gelmen çok uzayacak, varyatörüne sığan en ağır bagayı taktır, mekanik limitör olur

Ben hem dio da hem de jupiterde araba yağı kullandım, Shell helix HX6 10W40 yarı sentetik. 4 litresi 1100 TL ve en ucuz markalı motosiklet yağından neredeyse %50 daha ucuz.

Kadran (hız paneli) için ise cevizlibağ ya da maslak oto sanayide kadrancı bul, çok arkadaşı o tamirciler kurtardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…