Kepek problemi nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
  • Etiketler Etiketler
    kepek nasıl

seeraddar

Yetkin
Dışarıdan bakınca kepek yok ancak saçımı elimle düzelince, saçımla oynayınca veya kafamı kaşıyınca beyaz beyaz küçük şeyler döküyorum. Haftada 3 kere kafamı yıkıyorum, Head & Shoulders %100 kepek korumasını kullanıyorum, ek olarak duştan sonra saçıma şekil verince, 2 tutuşlu mat wax sürüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wax sürme. Head Shoulders'ın şu CR7'li bi' tane şampuanı vardı, onu kullan. Saçınız yağlı mı?

Benim de kepek sorunum vardı ketoral adında şampuan var marketlerde yoktur ama çoğu eczanede bulunur 2 hafta boyunca bu şampuan ile duş aldım saçımı yıkadım kepek kalmadı tabii bu süre saç yapısına göre değişir senin kepeği 1 ay sonrada geçirebilir ama net geçiriyor kepeği.

Kaşıntı falan oluyor mu peki? Egzema seçeneğini de göz ardı etmeyin.

Bu tür durumlarda cildiyeye randevu alıp gitmek gerekiyor. Mesela bende egzama var, genetik bir sorun. 3-4 günde bir kremlerimi sürerek önüne geçiyorum. Krem kullanmasam, kafamda, sakalımda, burnumun kenarlarında, kulak içinde ve kulak arkasında her yerde çıkar.

Fiyatı biraz tuzlu ama Dercos'un kepek karşıtı bir şampuanı var onu kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Kullanmaya başladığım günden beri bir kere bile kepek sorunum tekrar baş göstermedi.

Şampuanı bırakıp banyo sabunu ile yıkamayı dene. İki kullanımdan sonra dökülme de kepek de azalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…