Karbonat ve maden suyu saç derisine zarar vermez mi?

Bende yağlı egzema var ama dâhâ kalıcı çözüm bulamadım, doktorların yazdığı şampuanlar fos çıktı.
Benim saçımda da işe yaramadığı için bir de bu yöntemi denemek istedim. Sonuç aldığım için şaşkınım.

Karbonat ve maden suyu saç derisine zarar vermez mi?

Bende yağlı egzema var ama dâhâ kalıcı çözüm bulamadım, doktorların yazdığı şampuanlar fos çıktı.
Ketoral falan aliyordum ben, fos cikiyor hem de sac geceye donuyor.

Benimki kuru gerci, inanilmaz kuru. Vakit olsa hal vakit olsa maske yapacagim da yok gibi anlik :(

@Lotr Manyağı hocam yoldayim bi saatlik yolum kaldi gibi :D

@Lotr Manyağı Dermovateymiş adı. Eczacınıza, dermatoloğunuza artık kiminiz bakıyorsa bir sorgulatın. Bana sağlık ocağım vermişti.

Her şeyi söküp atıyor, atak dönemleri tekrar sürüyorsunuz onları da söküyor. Eskiden öbek öbek dökülürdü artık çok çok azaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dermovateymiş adı. Eczacınıza, dermatoloğunuza artık kiminiz bakıyorsa bir sorgulatın. Bana sağlık ocağım vermişti.

Her şeyi söküp atıyor, atak dönemleri tekrar sürüyorsunuz onları da söküyor. Eskiden öbek öbek dökülürdü artık çok çok azaldı.
Deneyeyim hocam, yaz geldi kalıcı bir çözüm lazım. Siz bunu kullandığınızda şampuan kullanmadınız değil mi? Sadece bu Dermovate ile yıkandınız yani.