Kepek sorununa karbonat ve maden suyu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotr Manyağı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 902
  • Etiketler Etiketler
    kepek
  • Bu yöntemi deneyen var mı?
  • Denediyseniz aldığınız sonuç olumlu muydu yoksa olumsuz mu?
  • Herhangi bir yan etki yaşayan veya çevresinden duyan var mı?

Bu yöntemi denedim, benim de kısa süreli geçti. Ardından tekrar başladı. En güzel çözümü cildiyeye gidip muayene olmak. Benim öyle geçti.

Zeytinyağlı sabunla veya hiçbir şey kullanmadan saçını yıkayıp da kepekten kurtulan var, benim kafamdan kar gibi kepek yağardı şampuanı bıraktıktan sonra gram kepek kalmadı.

Muhtemelen saç derinizi yamultmanızla sonuçlanacak bir işlem çünkü hiç bir doktor önermiyor.

Çeşitli serumlar var doktordan alabildiğiniz, bir hafta içinde (daha fazla kullanılamıyor zaten) kesiyor. Eve gittiğimde bakacağım adına belki doktorunuz onay verir.

Bekliyorum hocam.

İfadeler: 29
Kepek birden fazla nedenden dolayi olusuyor, bende de cok kucuklugumden beri vardi ama Ketoral kullaninca cozuldu. Cunku benim kepegim, herkesin sacinda bulunan bir mantarin bende cok fazla olmasi sebebiyle oluyormus. Bazilarinin da kepegi sac derisi problemlerinden oturu olabiliyor, bahsettigim sampuani da denediyseniz ve ise yaramadiysa sac derisi kaynakli oldugunu soyleyebilirim sanirim.

Evet kullandım, geçirmedi ne yazık ki.

Karbonat ve maden suyu saç derisine zarar vermez mi?

Bende yağlı egzema var ama dâhâ kalıcı çözüm bulamadım, doktorların yazdığı şampuanlar fos çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…