Vemoxis

Uzman
  • Anakart: ASUS Prime B650M-R
  • İşlemci: Ryzen 5 7600
  • Ekran Kartı: RTX 4070 Super
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Bugün BIOS guncelledim. Ardindan EXPO 1 aktif ettim her zamanki gibi ancak goruntu gelmedi. Bir sekilde BIOS girip EXPO 2 açtım bu sefer PC sikintisiz sekilde açıldı ancak oyuna girdigimde "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" gibi bir hata kodu ile mavi ekran veriyor. Normal kullanimda sıkıntı yok ancak oyuna girince mavi ekran yiyorum. Sebebi nedir? Minidump dosyasi asagida teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Anakart: ASUS Prime B650M-R
  • İşlemci: Ryzen 5 7600
  • Ekran Kartı: RTX 4070 Super
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Bugün BIOS guncelledim. Ardindan EXPO 1 aktif ettim her zamanki gibi ancak goruntu gelmedi. Bir sekilde BIOS girip EXPO 2 açtım bu sefer PC sikintisiz sekilde açıldı ancak oyuna girdigimde "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" gibi bir hata kodu ile mavi ekran veriyor. Normal kullanimda sıkıntı yok ancak oyuna girince mavi ekran yiyorum. Sebebi nedir? Minidump dosyasi asagida teşekkürler.

Ekran kartın sorun veriyor.

DDU ile ekran kartı sürücünü Güvenli Mod'da sil, yeniden yüklemeyi dene.

Dolayısıyla EXPO ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa RAM'e işaret eden bir durum olurdu.

Ekran kartın sorun veriyor.

DDU ile ekran kartı sürücünü Güvenli Mod'da sil, yeniden yüklemeyi dene.

Dolayısıyla EXPO ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa RAM'e işaret eden bir durum olurdu.
Hocam ne zaman NVİDİA app üzerinden gelen güncellemeyi yapsam böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Anlamadım gitti.

Hocam ne zaman NVİDİA app üzerinden gelen güncellemeyi yapsam böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Anlamadım gitti.

DDU ile silip yükledim ama aynı maalesef. Videodaki gibi.

Son düzenleme:

DDU ile silip yükledim ama aynı maalesef. Videodaki gibi.

Bu aralar NVIDIA'nın da sürücülerinde sorun var. Önceki sürümlere dönmeyi dene. En güncel sürücüyü yükleme.

Ya da bırak, Windows Update'den eski bir sürücüyle yükleme yapsın. Dene bakalım.