KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 4 Kasım 2025 #11 xopeSs dedi: Cihaz ayarları kısmından telefon hakkında tarzı bir menü olacak orada kernel sürümü yazar. Genelde 4.X. X, 5.X. X veya 6.X ile başlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam öyle bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
xopeSs dedi: Cihaz ayarları kısmından telefon hakkında tarzı bir menü olacak orada kernel sürümü yazar. Genelde 4.X. X, 5.X. X veya 6.X ile başlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam öyle bir şey.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #12 WebSmith dedi: Maalesef yok hocam öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım pardon. Çekirdek sürümü diye bir şey var mı? Ayarlar kısmından aratın.
WebSmith dedi: Maalesef yok hocam öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım pardon. Çekirdek sürümü diye bir şey var mı? Ayarlar kısmından aratın.
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 4 Kasım 2025 #13 xopeSs dedi: Eksik yazmışım pardon. Çekirdek sürümü diye bir şey var mı? Ayarlar kısmından aratın. Genişletmek için tıkla... Sadece derleme numarası var hocam.
xopeSs dedi: Eksik yazmışım pardon. Çekirdek sürümü diye bir şey var mı? Ayarlar kısmından aratın. Genişletmek için tıkla... Sadece derleme numarası var hocam.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #14 WebSmith dedi: Sadece derleme numarası var hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an ınfinityos kullanıyorsunuz değil mi? Telefon hakkında kısmında en altında muhakkak olması lazım. Alıntı bir fotoğraf:
WebSmith dedi: Sadece derleme numarası var hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an ınfinityos kullanıyorsunuz değil mi? Telefon hakkında kısmında en altında muhakkak olması lazım. Alıntı bir fotoğraf:
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 4 Kasım 2025 #15 xopeSs dedi: Şu an ınfinityos kullanıyorsunuz değil mi? Telefon hakkında kısmında en altında muhakkak olması lazım. Alıntı bir fotoğraf: Eki Görüntüle 198871 Genişletmek için tıkla... Burası direkt telefon hakkında kısmı değil mi hocam bende böyle değil ama kernel bilgiside yok. xopeSs dedi: Şu an ınfinityos kullanıyorsunuz değil mi? Telefon hakkında kısmında en altında muhakkak olması lazım. Alıntı bir fotoğraf: Eki Görüntüle 198871 Genişletmek için tıkla... Buldum hocam şimdi.
xopeSs dedi: Şu an ınfinityos kullanıyorsunuz değil mi? Telefon hakkında kısmında en altında muhakkak olması lazım. Alıntı bir fotoğraf: Eki Görüntüle 198871 Genişletmek için tıkla... Burası direkt telefon hakkında kısmı değil mi hocam bende böyle değil ama kernel bilgiside yok. xopeSs dedi: Şu an ınfinityos kullanıyorsunuz değil mi? Telefon hakkında kısmında en altında muhakkak olması lazım. Alıntı bir fotoğraf: Eki Görüntüle 198871 Genişletmek için tıkla... Buldum hocam şimdi.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #16 WebSmith dedi: Burası direkt telefon hakkında kısmı değil mi hocam bende böyle değil ama kernel bilgiside yok. Eki Görüntüle 198882 Buldum hocam şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kernele uyumlu generic kernel bulamadım. KernelSU uygulamasını yükleyip patch yapmanız daha iyi olur.
WebSmith dedi: Burası direkt telefon hakkında kısmı değil mi hocam bende böyle değil ama kernel bilgiside yok. Eki Görüntüle 198882 Buldum hocam şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kernele uyumlu generic kernel bulamadım. KernelSU uygulamasını yükleyip patch yapmanız daha iyi olur.
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 4 Kasım 2025 #17 xopeSs dedi: Hocam sizin kernele uyumlu generic kernel bulamadım. KernelSU uygulamasını yükleyip patch yapmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam derlemek gerekmiyor mu ayrıca sadece patch ile oluyor mu?
xopeSs dedi: Hocam sizin kernele uyumlu generic kernel bulamadım. KernelSU uygulamasını yükleyip patch yapmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam derlemek gerekmiyor mu ayrıca sadece patch ile oluyor mu?
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #18 WebSmith dedi: Peki hocam derlemek gerekmiyor mu ayrıca sadece patch ile oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Normalde boot.img dosyasını patchleyip flaşlarsan oluyorda bende saçma şekilde olmadı.
WebSmith dedi: Peki hocam derlemek gerekmiyor mu ayrıca sadece patch ile oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Normalde boot.img dosyasını patchleyip flaşlarsan oluyorda bende saçma şekilde olmadı.
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 4 Kasım 2025 #19 xopeSs dedi: Normalde boot.img dosyasını patchleyip flaşlarsan oluyorda bende saçma şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şu hatayı verdi.
xopeSs dedi: Normalde boot.img dosyasını patchleyip flaşlarsan oluyorda bende saçma şekilde olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şu hatayı verdi.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #20 WebSmith dedi: Hocam bende şu hatayı verdi. Eki Görüntüle 198920 Genişletmek için tıkla... O zaman derlemekten başka bir seçenek kalmıyor.
WebSmith dedi: Hocam bende şu hatayı verdi. Eki Görüntüle 198920 Genişletmek için tıkla... O zaman derlemekten başka bir seçenek kalmıyor.