3 3881 Uzman Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.142 Makaleler 3 Çözümler 8 Beğeniler 4.079 1 Şubat 2024 #11 Essex dedi: Neden ki? Bilgisayarda olan indie oyunlar gibi kaliteli hepsi. Genişletmek için tıkla... Sorun oyunlarda değil. Birde telefondan oyun oynamaya başlarsam boş vakitlerimi kaybetmiş olurum. Telefona çok fazla bağlanmak istemiyorum.
Essex dedi: Neden ki? Bilgisayarda olan indie oyunlar gibi kaliteli hepsi. Genişletmek için tıkla... Sorun oyunlarda değil. Birde telefondan oyun oynamaya başlarsam boş vakitlerimi kaybetmiş olurum. Telefona çok fazla bağlanmak istemiyorum.
3 3635 Becerikli Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 366 2 Şubat 2024 #12 Skullgirls'ü pc de saatlerce oynamış biri olarak mobilde olduğunu bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi mi oldu ondan pek emin değilim ama
Skullgirls'ü pc de saatlerce oynamış biri olarak mobilde olduğunu bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi mi oldu ondan pek emin değilim ama
miraçov Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 4 Beğeniler 1.233 Yer somewhere in the middle of nowhere 2 Şubat 2024 #13 Dentures and demons 1 ve 2, lonewolf,3 oyunda çok sağlam oyunlar olup PC kalitesinde hikaye sunan nadir mobil oyunlardır. Listede yer vermeniz hoş olmuş.
Dentures and demons 1 ve 2, lonewolf,3 oyunda çok sağlam oyunlar olup PC kalitesinde hikaye sunan nadir mobil oyunlardır. Listede yer vermeniz hoş olmuş.