Son zamanlarda Instagram keşfetinde sürekli yapay zeka ile yapılan röportaj videoları çıkıyor. Örnek:

Bu rehberde sizlere bu tarz videolar nasıl yapılır onu göstereceğim. İlk önce şu siteye gidin:

Sol taraftan "Generate Media" yazana girin.

1750850221710.webp

Daha sonra ChatGPT'ye girin ve bir prompt hazırlamasını isteyin. Örneğin şu şekilde:

1750850408282.webp

Daha sonra bu promptu Google AI Studio sitesinden girdiğimiz "Generate Media"bölümündeki yere yazın. Tabii röportaj yaptırmak zorunda değilsiniz. İstediğinizi yaptırabilirsiniz. Ben bu rehberde karda yürüyen bi' leopar yaptırdım. Promptu girdikten sonra "Run" butonuna tıklayın.

1750850511540.webp

Daha sonra videonuz oluşmaya başlayacaktır.

1750850550333.webp

İşte videomuz hazır. Gerçekten muhteşem oldu.

1750850640797.webp

Bu arada kısa bir prompt girin. Yoksa hata veriyor, video oluşmuyor. Sağ taraftan kaç tane olacağını, boyutunu, uzunluğunu, video kalitesini vs. seçebilirsiniz.
Videoyu merak eden varsa eğer:

Rehberim bu kadar. Umarım işinize yarar. İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda Instagram keşfetinde sürekli yapay zeka ile yapılan röportaj videoları çıkıyor. Örnek:

Bu rehberde sizlere bu tarz videolar nasıl yapılır onu göstereceğim. İlk önce şu siteye gidin:

Sol taraftan "Generate Media" yazana girin.

Eki Görüntüle 157383

Daha sonra ChatGPT'ye girin ve bir prompt hazırlamasını isteyin. Örneğin şu şekilde:

Eki Görüntüle 157386

Daha sonra bu promptu Google AI Studio sitesinden girdiğimiz "Generate Media"bölümündeki yere yazın. Tabii röportaj yaptırmak zorunda değilsiniz. İstediğinizi yaptırabilirsiniz. Ben bu rehberde karda yürüyen bi' leopar yaptırdım. Promptu girdikten sonra "Run" butonuna tıklayın.

Eki Görüntüle 157389

Daha sonra videonuz oluşmaya başlayacaktır.

Eki Görüntüle 157391

İşte videomuz hazır. Gerçekten muhteşem oldu.

Eki Görüntüle 157392

Bu arada kısa bir prompt girin. Yoksa hata veriyor, video oluşmuyor. Sağ taraftan kaç tane olacağını, boyutunu, uzunluğunu, video kalitesini vs. seçebilirsiniz.
Videoyu merak eden varsa eğer:

Rehberim bu kadar. Umarım işinize yarar. İyi Sosyaller!

Paralı sanırsam.