Diyelim ki Beyblade almak istiyorsunuz dediniz "Hangisini alayım ki?". Eğer bir Gingka veya Ryuuga fanboy 😎 değilseniz bu listeye bakabilirsiniz.

1. Twisted Tempo!
Eki Görüntüle 90432

Ne kadar güçlü bir Beyblade olduğunu anlatmaya gerek yok. Hatta neden bu kadar güçlü olduğunu anlattığım bir konu da açmıştım okuyabilirsiniz.

2. Phantom Orion!
Eki Görüntüle 90434

Dayanlıklılık deyince akla gelmesi gereken bir babadır. Maksimum 7 dakikaya kadar dönüş süresi vardır. B: D Performans Ucu kendisinin gücünü açıklar.

3. Meteo L Drago!
Eki Görüntüle 90436

Hız çalma ustası! Durmayan Beyblade'dir kendisi. Sahanın dışına atmak dışında bir çözüm yok.

4. Cosmic Pegasus!
Eki Görüntüle 90437

Kendisi en güçlü ve en stabil Pegasus olma özelliğine sahip. Defans moduna aldığınızda gerçekten bir defans Beyblade'i davranarak çok güzel bir iş yapıyor.

5. Variares!
Eki Görüntüle 90438

99999 in 1 desek yalan olmaz. Çok işlevli bir Beyblade.

Ben bu Beyblade'lerin kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum. Sizce kesinlikle alınması gereken Beyblade'ler nelerdir?
Variares ve Cosmic Pegasusu sevmiyorum ya. 1 ve 2. sezondaki sade beybladeler daha iyi bence. 4D iyi değil.

Diyelim ki Beyblade almak istiyorsunuz dediniz "Hangisini alayım ki?". Eğer bir Gingka veya Ryuuga fanboy 😎 değilseniz bu listeye bakabilirsiniz.

1. Twisted Tempo!
Eki Görüntüle 90432

Ne kadar güçlü bir Beyblade olduğunu anlatmaya gerek yok. Hatta neden bu kadar güçlü olduğunu anlattığım bir konu da açmıştım okuyabilirsiniz.

2. Phantom Orion!
Eki Görüntüle 90434

Dayanlıklılık deyince akla gelmesi gereken bir babadır. Maksimum 7 dakikaya kadar dönüş süresi vardır. B: D Performans Ucu kendisinin gücünü açıklar.

3. Meteo L Drago!
Eki Görüntüle 90436

Hız çalma ustası! Durmayan Beyblade'dir kendisi. Sahanın dışına atmak dışında bir çözüm yok.

4. Cosmic Pegasus!
Eki Görüntüle 90437

Kendisi en güçlü ve en stabil Pegasus olma özelliğine sahip. Defans moduna aldığınızda gerçekten bir defans Beyblade'i davranarak çok güzel bir iş yapıyor.

5. Variares!
Eki Görüntüle 90438

99999 in 1 desek yalan olmaz. Çok işlevli bir Beyblade.

Ben bu Beyblade'lerin kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum. Sizce kesinlikle alınması gereken Beyblade'ler nelerdir?
Listem:
Meteo L Drago
Phantom Orion
Twisted Tempo
Earth Eagle
Libra
Gravity Destroyer

Perseus iyi Beyblade, hem sağ hem sol muhabbeti anime'de çok havalıydı. Tempo zaten Tempo 😎.
Perseus yanında gelen atıcı için bile alınır.

1738605644629.webp

Canon mu değil mi bilmem, belki mangada gözükmüştür ama bu beyblade çok güzel yahu. Meteo l dragoya mor çok yakışıyor.