Oyun oynarken keyfi olarak yayın açmak istiyorum. Yayıncı olayım gibi bir hedefim yok, birkaç kişi izlese kâfi. Upload hızım 20 Mbps. Nerede yayın açmalıyım?
Global de mutlaka Twitch üstün olsa gerek ama Türkiye için %100 Kick daha üstün. Twitch TR'de kimse kalmadı artık.Kick'in kitlesi daha iyi bence, ancak Twitch aktiflik olarak daha üstün. Maddi kazanç konusunda ise kick açık ara daha iyi.
Dediğim gibi, öyle büyük hedeflerim yok. Gerek var mı yine de?Multistream yayın açmayı öğren, bir platformda yayın yaparsın ve tüm platformlarda yayınlanır canlı olarak. Sohbet kanalı da ortak olur, twitchden yazanın başında twitch logosu olur, youtubeden yazanın isminin başında youtube logosu, kickte kick falan, hepsi ortak olur, dert etmezsin.
Keyfi yayın açmak demek, ben bir şeyler yapayım ve arada bir insanlar chatime gelsin takılalım istiyorsan 1 kere yap bir daha uğraşma, kickte veya twitchde yayın yapıp yayını 1 izleyiciyle kapatmak istemezsin. Tahmini söylüyorum tabi bunları, belki de ilk yayınında insanlar seni sever ve izleyicin olur.Dediğim gibi, öyle büyük hedeflerim yok. Gerek var mı yine de?