Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, Keysfan bizimle çalışmak istiyor ama ben güvenililiğini bilmiyorum. Sizin yorumalrınız neler? Çalışılır mı?

Kendi açıklamaları bu şekilde:

Keysfan, Windows OEM anahtarları sağlayan bir şirkettir. Tüm ürünler yasal ve ucuzdur. Bu anahtarları tanıtmak için ilgili yüksek kaliteli kanallar arıyorum.

Çözüm
Hayır. Hep MAK key satıyorlardır.
Bu tür siteler %100 güvenilir değil. Techolay ismini kirletmek istemiyorsanız almayın.
Arkadaşlar selam, Keysfan bizimle çalışmak istiyor ama ben güveniliriğini bilmiyorum. Sizin yorumlarınız neler? Çalışılır mı?

Kendi açıklamaları bu şekilde:
Bu tarz grey market anahtar siteleri ile çalışmanızı önermiyorum. Genel olarak bu anahtarlar yasal olmuyorlar. OEM/Retail anahtar çıksa bile yasal değiller. Zira resmi olarak Windows 11 Pro lisansı 9500 TL'ye satılıyor. Böyle bir ortamda 200 TL'ye OEM/Retail keyler bana etik olarak asla yasal gelmiyorlar. Yani ben şahsen hiçbir ucuz Windows 11 key sitesi ile çalışmanızı önermem.

Ucuza key satan platformlardan uzak kalmak lazım. Ne oldukları belirsiz. Bir olay olur adınız kirlenir.

Geçen sene kurulmuş bir e-ticaret sitesi. Ben olsam kesinlikle işbirliğini kabul etmezdim.
Bu mu ucuz?

Screenshot_2024-06-18-17-11-54-429-edit_com.kiwibrowser.browser.jpg

Gerçi bize göre baktım sadece ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Keysfan ile çalışmamak daha iyi olur. Sitelerinde Amazon yönlendirmesi olmasına anlam veremedim, amaçları etkinleştirme anahtarı satışı ise neden Amazon yönlendirmesi var.

techolay.net-key-01-0519.jpg

techolay.net-key-02-0519.jpg