Detaylar
Kim cevapladı?lovesetusfree
Becerikli
Elindeki adam gelip işleri kesip atıyor. Mevcut işletmeci için sizin siparişinizin önemi yokmuş; Pure mi sipariş ettin, elimizde sadece patates var, yersen Ekim'e yemezsen... Kadar diyordu. (Elinde olmayan ürünü platformdan satışa kapatma, tüketiciyi arayıp özür dileme veya muadil ürün gönderimi için onay alma gibi bir durum söz konusu değildi.) Coleslaw mı istedin? Elinde yok, parasını alırım ama sen babayı alırsın diye cevap vermişti (tam olarak yaşanmış bir olay). Kalitenin bu şekilde düşmesi konusuna bile girmiyorum. Son derece isabetli bir karar, tebrikler. Sen yapamıyorsan, yapabileni bulurlar.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu sebeplerden yani kalite düşüklüğünden ötürü franchise sözleşmesi iptal edildi diye biliyorum.Elindeki adam gelip işleri kesip atıyor. Mevcut işletmeci için sizin siparişinizin önemi yokmuş; Pure mi sipariş ettin, elimizde sadece patates var, yersen Ekim'e yemezsen... Kadar diyordu. (Elinde olmayan ürünü platformdan satışa kapatma, tüketiciyi arayıp özür dileme veya muadil ürün gönderimi için onay alma gibi bir durum söz konusu değildi.) Coleslaw mı istedin? Elinde yok, parasını alırım ama sen babayı alırsın diye cevap vermişti (tam olarak yaşanmış bir olay). Kalitenin bu şekilde düşmesi konusuna bile girmiyorum. Son derece isabetli bir karar, tebrikler. Sen yapamıyorsan, yapabileni bulurlar.
megaton
Uzman
Normaldir.
Beleş pizza. Pizzacıda çalışamanın en iyi yanı cidden. 2 yıl yedim bıkmadım.Kalite düşüşünden dolayı franchiseların tamamı iptal edilmiş sanırım, Ataköy'deki şubesinden sağlam iade alıyorduk. O da gitti![]()