Özel tasarımlı bir ayakkabı almayı düşünüyorum ve gayet güzel desenli ayakkabılar var. Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu varsa deneyimini anlatırsa sevirinim.

Ayrıca ayakkabılar unisex´mi?

Forumda öylesine gezen birisiyim konuyu görünce yazmak istedim. Ben almıştım McQueen ayakkabı ve çok güzeldi. Güvenilir.

Forumda öylesine gezen birisiyim konuyu görünce yazmak istedim. Ben almıştım McQueen ayakkabı ve çok güzeldi. Güvenilir.

Ayakkabının fotoğrafını mümkünse atar mısın merak ettim.

Fotoğraf ayakkabının ilk geldiği gün giyilmeden önce çekilmiştir.

1758140771581.webp

Öncelikle ayakkabıda feci gıcırdama sorunu var, fayans tarzı yerlerde özellikle bu gıcırdama sesi çıkıyor diğer yüzeylerde ses duymadım. İşçilik kaliteli ve güzel, boyalar şimdiye kadar çıkmadı. 9 gündür giyiyorum herhangi bir sorun olmadı ıslak mendille birkaç defa silmeme rağmen sorun olmadı.

Sipariş verecek arkadaşlara söyleyeyim Çin'den bir şey alsam daha kısa sürede gelirdi. Toplamda 25 günde ( 15 iş gününde ) geldi ayakkabılar.

1758140771581.webp

Öncelikle ayakkabıda feci gıcırdama sorunu var, fayans tarzı yerlerde özellikle bu gıcırdama sesi çıkıyor diğer yüzeylerde ses duymadım. İşçilik kaliteli ve güzel, boyalar şimdiye kadar çıkmadı. 9 gündür giyiyorum herhangi bir sorun olmadı ıslak mendille birkaç defa silmeme rağmen sorun olmadı.

Sipariş verecek arkadaşlara söyleyeyim Çin'den bir şey alsam daha kısa sürede gelirdi. Toplamda 25 günde ( 15 iş gününde ) geldi ayakkabılar.

Ayakkabı 8 Eylül 2025 tarihinde elime ulaşmıştır.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 185826

Ayakkabı 8 Eylül 2025 tarihinde elime ulaşmıştır.

Hocam iyi günler. Ayakkabının son durumu nedir? Herhangi bir deformasyon var mı, alınır mı?

Hocam iyi günler. Ayakkabının son durumu nedir? Herhangi bir deformasyon var mı, alınır mı?

Deformasyon var oda benim kullanımımdan kaynaklı bir deformasyon. Ayakkabını üst kısımları yırtıldı. Boyalarda çamaşır makinesinde 2-3 defa yıkamama rağmen sorun yok. Sadece ayakkabı kalitesiz. Üst kısımlarından yırtıldı ikisi de ama kullanıma engel değil.

Hocam ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ama replika olmasından dolayı konforsuzluk, ayağı rahatsız etme veya koku gibi sorunlarla karşılaştınız mı?