KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Ekim 2025 #11 DogancanYr dedi: Balkonda çeker, yerde bile çekiyor. Gerek yok balkona koy yeter ama kablo nasıl geçirirsin bilmem. Genişletmek için tıkla... Kablo? Bağlamak için mi sadece? Ping değerleri yüksek oluyor mu? Ethernet yoktur herhalde bunda.
DogancanYr dedi: Balkonda çeker, yerde bile çekiyor. Gerek yok balkona koy yeter ama kablo nasıl geçirirsin bilmem. Genişletmek için tıkla... Kablo? Bağlamak için mi sadece? Ping değerleri yüksek oluyor mu? Ethernet yoktur herhalde bunda.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 9 Ekim 2025 #12 Ethem Efe dedi: Kablo? Bağlamak için mi sadece? Ping değerleri yüksek oluyor mu? Ethernet yoktur herhalde bunda. Genişletmek için tıkla... Elektrik için. Kablosuz da kullanırsın. Camın önünde de çeker. Boş ver kablo olayını. Buranın bilmiyorum ama güneydeki youtuberlerdeki testlere bak. Öğrenciler için gelse harika olur ama gelmiyor...
Ethem Efe dedi: Kablo? Bağlamak için mi sadece? Ping değerleri yüksek oluyor mu? Ethernet yoktur herhalde bunda. Genişletmek için tıkla... Elektrik için. Kablosuz da kullanırsın. Camın önünde de çeker. Boş ver kablo olayını. Buranın bilmiyorum ama güneydeki youtuberlerdeki testlere bak. Öğrenciler için gelse harika olur ama gelmiyor...
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Ekim 2025 #13 DogancanYr dedi: Elektrik için. Kablosuz da kullanırsın. Camın önünde de çeker. Boş ver kablo olayını. Buranın bilmiyorum ama güneydeki youtuberlerdeki testlere bak. Öğrenciler için gelse harika olur ama gelmiyor... Genişletmek için tıkla... Güneydeki youtuberları bilmiyorum maalesef, Kıbrıs'ta mı yaşıyorsunuz siz?
DogancanYr dedi: Elektrik için. Kablosuz da kullanırsın. Camın önünde de çeker. Boş ver kablo olayını. Buranın bilmiyorum ama güneydeki youtuberlerdeki testlere bak. Öğrenciler için gelse harika olur ama gelmiyor... Genişletmek için tıkla... Güneydeki youtuberları bilmiyorum maalesef, Kıbrıs'ta mı yaşıyorsunuz siz?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 9 Ekim 2025 #14 Ethem Efe dedi: Güneydeki youtuberları bilmiyorum maalesef, Kıbrıs'ta mı yaşıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim. https://www.google.com/search?udm=7&q=cyprus+starlink+test
Ethem Efe dedi: Güneydeki youtuberları bilmiyorum maalesef, Kıbrıs'ta mı yaşıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim. https://www.google.com/search?udm=7&q=cyprus+starlink+test
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Ekim 2025 #15 DogancanYr dedi: Öğrenciyim. https://www.google.com/search?udm=7&q=cyprus+starlink+test Genişletmek için tıkla... Ne güzel, bunların hepsi güney Kıbrıs için sanırım. Konuşabileceğim birisi olsa çok iyi olur aslında bu konuyu :/. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2025
DogancanYr dedi: Öğrenciyim. https://www.google.com/search?udm=7&q=cyprus+starlink+test Genişletmek için tıkla... Ne güzel, bunların hepsi güney Kıbrıs için sanırım. Konuşabileceğim birisi olsa çok iyi olur aslında bu konuyu :/.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 9 Ekim 2025 #16 Ethem Efe dedi: Ne güzel, bunların hepsi güney Kıbrıs için sanırım. Konuşabileceğim birisi olsa çok iyi olur aslında bu konuyu :/. Genişletmek için tıkla... Çoğunluk merkezde olduğu için onlara o kadar hız yetiyor. Hiç mi deneyen yok...
Ethem Efe dedi: Ne güzel, bunların hepsi güney Kıbrıs için sanırım. Konuşabileceğim birisi olsa çok iyi olur aslında bu konuyu :/. Genişletmek için tıkla... Çoğunluk merkezde olduğu için onlara o kadar hız yetiyor. Hiç mi deneyen yok...
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Ekim 2025 #17 DogancanYr dedi: Çoğunluk merkezde olduğu için onlara o kadar hız yetiyor. Hiç mi deneyen yok... Genişletmek için tıkla... Kuzey Kıbrıs savaş bölgesi olarak gören adamlardan ne beklersin. DogancanYr dedi: Çoğunluk merkezde olduğu için onlara o kadar hız yetiyor. Hiç mi deneyen yok... Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem müşteri hizmetlerine sorayım, deneyeceğim bir şeyler. 20 Mbps çekilmiyor. Son düzenleme: 9 Ekim 2025
DogancanYr dedi: Çoğunluk merkezde olduğu için onlara o kadar hız yetiyor. Hiç mi deneyen yok... Genişletmek için tıkla... Kuzey Kıbrıs savaş bölgesi olarak gören adamlardan ne beklersin. DogancanYr dedi: Çoğunluk merkezde olduğu için onlara o kadar hız yetiyor. Hiç mi deneyen yok... Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem müşteri hizmetlerine sorayım, deneyeceğim bir şeyler. 20 Mbps çekilmiyor.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 9 Ekim 2025 #18 Ethem Efe dedi: Kuzey Kıbrıs savaş bölgesi olarak gören adamlardan ne beklersin. Bulabilirsem müşteri hizmetlerine sorayım, deneyeceğim bir şeyler. 20 Mbps çekilmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Nerede kalıyorsun bu arada?
Ethem Efe dedi: Kuzey Kıbrıs savaş bölgesi olarak gören adamlardan ne beklersin. Bulabilirsem müşteri hizmetlerine sorayım, deneyeceğim bir şeyler. 20 Mbps çekilmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Nerede kalıyorsun bu arada?
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Ekim 2025 #19 DogancanYr dedi: Haklısın. Nerede kalıyorsun bu arada? Genişletmek için tıkla... Gazimağusa'da kalıyorum, hemen Macro Center'ın 5 dakika yürüme mesafesinde. Siz? Buluşuruz belki . Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2025
DogancanYr dedi: Haklısın. Nerede kalıyorsun bu arada? Genişletmek için tıkla... Gazimağusa'da kalıyorum, hemen Macro Center'ın 5 dakika yürüme mesafesinde. Siz? Buluşuruz belki .
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 9 Ekim 2025 #20 Ethem Efe dedi: Gazimağusa'da kalıyorum, hemen Macro Center'ın 5 dakika yürüme mesafesinde. Siz? Buluşuruz belki . Genişletmek için tıkla... Maalesef Girne, çok uzak. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2025
Ethem Efe dedi: Gazimağusa'da kalıyorum, hemen Macro Center'ın 5 dakika yürüme mesafesinde. Siz? Buluşuruz belki . Genişletmek için tıkla... Maalesef Girne, çok uzak.