Sokakta küçük çocukların elinde puff görüyorum artık, bu son nesil çok garip bir hal aldı.
Detaylar
Kim cevapladı?Her gelen nesil daha da kötü oluyor ne yazık ki.Sokakta küçük çocukların elinde puff görüyorum artık, bu son nesil çok garip bir hal aldı.
Hocam aslında yeni nesiller eski nesillerden daha kötü olmuyor, hiçbir nesil iyi değil çünkü. Sadece gelişen teknoloji yüzünden yeni nesiller daha çok göze batıyor o kadar. Yoksa dedelerimizin "o zaman ahlak vardı" dediği dönemlerde cinsel içerikli filmler sinemada vizyona giriyordu
Doğru söylüyorsunuz hocam. Teknoloji her şeyi göz önüne çıkardı.Hocam aslında yeni nesiller eski nesillerden daha kötü olmuyor, hiçbir nesil iyi değil çünkü. Sadece gelişen teknoloji yüzünden yeni nesiller daha çok göze batıyor o kadar. Yoksa dedelerimizin "o zaman ahlak vardı" dediği dönemlerde cinsel içerikli filmler sinemada vizyona giriyordu. Ülke hep aynıydı, sadece teknoloji gelişti.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Madem yasaklaması yapıldı. Neden Milli Piyango her yerde reklamını yapıyor? Çoluk çocukta uygulamasını kullanıyor. Yasaklama sebebi çocuklar değil, çocukları veya başka bir şeyi umursadıklarını sanmıyorum. Bence amaçları Kick'ten para almaktı.