Kick'te yayın yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 266
  • Etiketler Etiketler
    yayın

dark_1234 8

Yetkin
Merhaba. Hayalim Elraen tarzında yayıncı olmak. 18 yaşından küçüğüm, Kick'te başlamalı mıyım? Çok fazla aklıma takılan var; atıyorum ben Elraen gibi YouTube'da rast gele videolara tepki verebilir miyim? Telif sorunları var mıdır?

Hocam bu işlere başlamadan önce "kim beni niye izlesin, benim ne özelliğim var" diye düşün bence. piyasada aşırı fazla yayıncı var, gerçekten izlenen yayıncıları saymaya kalksan parmak sayını geçmez. yani demek istediğim şey; millet yayıncılara doydu, aşırı fazla yayıncı var ve bunların arasından sıyrılman için bir özelliğin, bir şeyin olması lazım. demek istediğim şey Elraenn ilk başlarda çok mu izleniyordu? Hayır. Ama adamın hayat tecrübesi var. Yakışıklı, sohbeti, muhabbeti sarıyor, anıları sarıyor vb. Bunlar seni yükseltir, pöpüler yapar ki Elraenn zamanında pek fazla doğru yayıncı yoktu. Bu da yükselmesine bir etken. Şu an çok iyi yayıncılar var, kim senin izlediğin rastgele videoları sen izliyorsun, sen yorum yapıyorsun diye kim izlesin? Bu devirde bu kadar alternatif varken bir düşün derim. Dediğim gibi, insanların ilgisini çeken "ben bunu izlemeyelim" dedirten bir şey yapman lazım. En azından ben böyle düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya samimi ve biraz troll davranmayı düşünüyorum. Espri yeteneklerimde fena değil. Ben zaten demiyorum 5K izleyicim olsun, 45-65 kişi izlese benim hayalim o kadar. Yıllık 500-1000 TL kazansam yeter bana.

Katılıyorum. Belki YouTube'da belli bir kitle oluşturduktan sonra daha kolay olur.

Öyle dümdüz yayın platformunda yayın yaparak ünlenmek doların 1 liraya düşeceğini iddia etmek gibi bir şey, önce arkadaşlarında dediği gibi kitle toplaman lazım. YouTube veya özellikle TikTok yükselme açısından çok kolay yükselebileceğin bir platform. Günümüzdeki çoğu influencer ilk başta TikTok'tan başlayıp diğer platformlara geçiyor. Diğer bir konu ise diğer arkadaşlarında dediği gibi "insanlar neden beni izlesin?" diye kendine bir sormalısın. Yayıncılık işi hem şans hem de biraz torpil işi.

İnfluencer muafiyet belgesi ya da şahıs şirketi olması gerekiyor kazanç için. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…