Kick'te yayın yapmak meslek olarak yapılabilir mi?

Yayınclık sarfettiğin çabaya bağlı büyüyebildiğin bir kariyer alanı değil maalesef dediğin gibi. Şansa tutarsan yürürsün.

Yayınclık sarfettiğin çabaya bağlı büyüyebildiğin bir kariyer alanı değil maalesef dediğin gibi. Şansa tutarsan yürürsün.

Facebook gruplarında Sahibinden'de yüzlerce "yayıncı seti" satmaya çalışan kişi bulunabiliyor zaten. Adam iyi PC, ışıklı sistem, kamera gibi şeyler aldığı için izleneceğini zannediyor. Sonra işin öyle olmadığını anlayınca satmaya çalışıyor. Cidden yazık insanların parasına.

Paradan daha çok verilen anlamsız umut daha fazla mahveder.

Büyüyemezsin diye bir şey yok ki kickte insanlar bu kadar izlenmeden zaten farklı platformlarda da izleniyorlardı sıfırdan oraya geçmediler. Sen ilk seferinde bir platformdan değil de iki platformda yayın yaparsın eğer sistemin ve internetin yeterliyse üç platforma çıkarırsın. Yayın yaptığın anların kayıtlarını içerik olarak internette de paylaşıp sonradan izlenilebilir içeriklerin de olur. Bugün TikTok'tan kick vb. yayın platformlarına geçen çok insan var en basitinden can tolun ilk başlarda ABD'ye nasıl gelinir içerikleri çekiyordu sonradan patladı. Elinde harbiden yapmaktan hoşlandığın bir hobi varsa onunla uğraşırken bile yayın açabilirsin insanlar seni izler.
Genel anlamda şöyle söyleyeyim; başarı aynı buz küpü gibidir -10'dayken de buzdur -5'teyken de, başarının getirisini zaman ile doğru orantılı göremezsin sen -10, -9, -8 diye giderken eğer 0 anına kadar iradeni korursan o buz küpünün nasıl eridiğini görme şansına sahip olabilirsin. Örnek verelim ülkenin her yeri İHA yapan insanlarla dolu herkes kendine deneme amacı ile drone yapıp içerik üretiyor ama uav yapan bir Allah'ın kulu yok. Sen cesaretini toplayıp bu işe girişsen ve yayınlarında çalışmalar yapsan yine seni izleyenler olacaktır bu hep böyledir insanlar ilgisini çeken şeylerle ilgilenir. İkinci aşamada da kişiler izleniyor kendini bir kitleye sevdirdiğin zaman yine izleniyorsun ama o aşamaya gelene kadar da çabalaman lazım.

Haklısınız ben en iyisi EKPSS’ye odaklanayım ama daha 2 sene var.

Evet çabalamam lazım da ben yapabileceğimi sanmıyorum. Memurluk dedim ama belki onu da yapamam çünkü bir koltukta uzun süre oturamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…