Kilitlenen Valorant hesabı nasıl açılabilir?

Merhabalar,

Isparta'da askerî eğitimimi alırken hafta sonu çarşı izninde bir internet kafeden Valorant hesabıma giriş yaptım. Daha sonra başka bir bölgeye tayinim çıkınca bilgisayarımı götürme imkânım oldu. Kendi bilgisayarımdan hesabıma giriş yapmak istediğimde ise “Şifre yanlış” hatası aldım.

Bunun üzerine Riot Games'e ticket açtım ve hesabın bana ait olduğunu doğrulamak için sorulan tüm soruları eksiksiz bir şekilde cevapladım. Ardından hesabımı geri aldım.

Ancak aradan yaklaşık bir ay geçtikten sonra bu kez “Hesabınız kilitlenmiştir.” şeklinde bir hata almaya başladım. Tekrar destek ekibine yazdığımda bana, “Senin verdiğin cevapların aynısını başka biri de veriyor.” şeklinde bana göre oldukça anlamsız bir cevap verdiler.

Ben de bunun nasıl mümkün olabileceğini sordum. Çünkü hesabımla ilgili banka dekontlarını, satın aldığım VP kodlarını ve ödeme bilgilerini de destek ekibine ilettim. Başka bir kişinin bu bilgilere nasıl erişebileceğini anlamıyorum.

Bu konuyla ilgili toplamda yaklaşık 5 adet ticket açtım ancak her seferinde neredeyse aynı, kopyala-yapıştır cevaplarla karşılaşıyorum. Yaklaşık 5 yıldır hesabımda kayıtlı olan aynı e-posta adresi üzerinden kendilerine ulaşıyorum fakat yine de herhangi bir sonuç alamıyorum.

Bu durumda hesabımı mahkeme yoluyla geri alma şansım var mıdır? Daha önce benzer bir durum yaşayan veya bu konuda hukuki olarak yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

Ne kadar garip? Sizin hesabınızın bilgilerini bilen başka birileri var mı?

Artı -1 Eksi
Ben buna benzer bir durum yaşadığım da 2. kez tekrar eksiksiz verdiğim de hesabı bana son kez olmak şartıyla tekrar geçirmişlerdi belki bu son kez olayını o hesapla yaptıklarından bu sorun yaşanıyordur. Senle aynı bilgileri birebir verebiliyorsa bilgisayarında keylogger olma riski olabilir.

Ne kadar garip? Sizin hesabınızın bilgilerini bilen başka birileri var mı?
Hayır, yok komedi de buradan geliyor. Hesabım zaten çalınmış; çalan kişi, istedikleri o basit soruların cevaplarını hesaba girince bulabiliyor. Riot'un sitesinden hesap verilerini indir diye seçenek var, oradan kolayca bulabilir.

Bilgisayarımda keylogger olsaydı, çala çala sadece Valorant hesabım mı çalınacaktı?

Neden çalmasınlar? Hocam yani çalınmadığına emin misiniz?

Dediğin şeyi anlamadım. Bilgisayara yabancı bir şey indirmiyorum, sadece LoL, Valorant, GTA gibi oyunlar oynuyorum. Bir de Netflix, Disney Plus gibi yerlere üyeliğim var. İnternet kafede çalındığını düşünüyorum hesabımın, bu yüzden yukarıdaki metinde de ondan bahsettim. Mesele bu da değil, zaten benim nasıl düzgün bir Riot çalışanı ile iletişime geçebileceğim konusu.

Hepsinde görüldüğü gibi aynı cevapları alıyorum, onca mesajıma rağmen sağlıklı bir cevap istiyorum. Sadece iletişim kurmak istiyorum.

O hesabı sana asla vermeyeceklerdir, kimseye vermeyeceklerdir. Bir kişi gidip ticket atmış hesaba dair bilgileri vermiş ilk mailim budur ilk açtığım ajan şudur ilk aldığım skin budur gibi hesap sahipliğini doğrulamış senin hesabında sonra da sanırım sen doğrulamışsın bu durumda hesabı ikinize de veremezler.

Bakın bu dediğiniz bilgilere zaten hesabı çalan kişi hesap özetlerini indir seçeneğinden ulaşabiliyor. Ben ulaşılması imkansız bilgiler veriyorum hesapla yıllar önce yaptığım canlı yayınlar hesabın yıllardır üstünde olan mailden yazıyorum zaten o ayrı cabası fotoğraflar kanıtlar sunuyorum ama aynı kopyala yapıştır cevaplar bu kadar kolay olamaz bir hesabın kilitlenmesi. Ben bana yardım edebilecek insanlar arıyorum hakkımı yedirmek istemiyorum.

Sizi anlıyorum belkide bir yanlışlık vardır bu kadar eminseniz eğer. Bu kilitler genellikle bu tarz durumlarda ya da farklı konumdan girişler olduğunda hesabı korumak için atılıyor hesap sahibi doğrulasın alsın diye. Mesela ticket attın doğruladın hesabı, bir süre sonra kilitlendiğini söylüyorsun muhtemelen farklı farklı cihazlardan sürekli giriş yaptığın için hesabı kilitlediler tekrar doğrulamak için ticket attığında ise başkası doğruladı diyorlar farklı konum farklı cihaz ya da bilgisayar falansa onu başka kişi sanıyor olabilirler tabiiki de tahmini söylüyorum bunları, onlara anlatabilirsiniz ama bence farklı bir mail farklı bir ticket falan denemeye çalışın lütfen çünkü otomatik olarak aynı mesajı atıyorlar gibi duruyor.

Hepsini denedim hepsinde bu mesaj cimere şikayet edicem şimdi en son çare.

Dosya Ekleri

• 1786385005228.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 1786385059229.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 3
  • 1786385084123.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…