Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Sadece istatistiklerime bakarsanız, Lotus'ta kötü bir maç mı oynamışım, idare eder mi yoksa gerçekten kötü mü oynamışım, ne düşünürdünüz? Takımın ihtiyacı olduğu her rolü doldurmaya çalışıyorum.

Normalde sentinel mainim ancak ihtiyaç olduğunda Controller da çok oynuyorum. Initiator rolü ile pek aram yok. Her fırsatta takıma info çekmeye ve trade almaya çalıştım.

Skor katkım çok düşük oldu farkındayım ancak örneğin takımınızda bu skora sahip bir Fade olsa ona karşı bakış açınız nasıl olurdu? (Gördüğüm en yüksek rank Diamond 3 89kp falandı)

itasg.webp

Yani yorum yapabilecek çok istatistik yok. Takımın ortalama olarak 19 kere ölmüş sanırım. Sen 20 kere ölmüşsün, uzun bir maçtı sanırım. Negatif KD oynamışsın, kötü. Ve kill'in gerçekten az. Öncü ile kill çıkartmak zor olabiliyor, o yüzden çok da sıkıntı denemez. Yine de daha yüksek olmalıydı. Delta damage değerin eksi olması kötü. Asistin fazla, bu iyi. HS oranın çok düşük, bunu düzeltmelisin. Tabii keskin nişancı veya pompalı silahları ile oynadıysan düşük olması normal. KAST değerin yüksek, bu iyi. Çok ölmüş olsan da takım arkadaşların genelde trade'ini almış gibi gözüküyor. Ama yine de genel olarak performansına oyun kaydını görmeden çok da yorum yapılamaz.

HS çalış. HS oranın kötü olduğun için vasat veya vasatın üstü denebilir. İyi bir stat değil. En azından KAST oranın yüksek.