Cihaz
Samsung S25 Ultra
Samsung S25 Ultra'm şu anda denizde ve kullanılamaz halde. Yarın birisi bulup içindeki verilere erişebilme ihtimali var mıdır? Güncellemeleri son sürümde idi. 6 haneli bir parolam vardı. Yapay zekaya sordum; verilerin çözülme ihtimali imkansıza yakın dedi. Doğru mudur?

Yüksek teknolojilere sahip bir insan değilse o telefon zaten şu anda kullanılamaz hâle gelmiştir. Verilerinizi alamazlar, merak etmeyin.
Alternatif bir düşünce olarak da telefonun çalınıp SİM kartının yok edildiğini düşünüyorum. Bu ihtimal içerisinde verilere ulaşılabilir mi?

Samsung S25 Ultra'm şu anda denizde ve kullanılamaz halde. Yarın birisi bulup içindeki verilere erişebilme ihtimali var mıdır? Güncellemeleri son sürümde idi. 6 haneli bir parolam vardı. Yapay zekaya sordum; verilerin çözülme ihtimali imkansıza yakın dedi. Doğru mudur?

Çok düşük ihtimalle şifrenizi doğru girebilir. Onun dısında verilere asla erişemez.

Alternatif bir düşünce olarak da telefonun çalınıp SİM kartının yok edildiğini düşünüyorum. Bu ihtimal içerisinde verilere ulaşılabilir mi?
O da kullanılamaz hâle gelmiştir tahminimce. Merak etmeyin, verileriniz tarihin tuzlu raflarına kaldırıldı bile.

O da kullanılamaz hâle gelmiştir tahminimce. Merak etmeyin, verileriniz tarihin tuzlu raflarına kaldırıldı bile.
Yok şu anlamda sordum, su denizin içine düşmemiş bile olabilir. Yüzde 100 denize düşürdüm diyemiyorum. Belki başka bir yerde düşürdüm ve orada bulan birisi SIM kartımı çıkardı. Denizden su almak için kıyıda sadece ayaklara kadar geleceğini tahmin ederken büyük bir dalga yiyip suyun içine düştüm. 20 dk sonra telefonun olmadığını fark ettim ve varsayım olarak cebimdeydi ve düştü olarak düşündüm.