Kingdom Come: Deliverance 2'de FPS düşmesi

MeReKGs67

Uzman
Galiba hem 8 GB VRAM hem 16 GB RAM yetmiyor. Halbuki yazın toplamıştım sistemi yeni çıkan oyuna yetmemesi üzdü şahsen Hangi ayarı kısmam daha mantıklı?

Galiba savaş sahnesi olduğu için çok düşürüyor FPS'i çünkü normalde bu videoya göre o kadar RAM ve VRAM tüketmiyor

Sorun çözüldü arka planda kapattığımı sandığım başka oyun açık kalmış kapanmamış görev yöneticisinden bakınca farkettim. 15500 MB'tan 12000 MB'a düştü RAM Kullanımı VRAM de düştü biraz benim aptallığım pardon. Ben de önerilen sistem gereksinimlerinde 32 GB yazınca steam sayfasında normal geldi bu kadar RAM kullanımı başka şeyden şüphelenmedim

Son düzenleme:
Sorununuza çözüm bulduğunuza sevindim! Sorununuz açtığınız arka plan uygulamalarından kaynaklandığını fark etmek önemliydi. Oyun performansınızı artırmak için ek öneriler sunabilirim:

1. Arka Plan Uygulamaları: Oyun oynarken mümkünse gereksiz tüm uygulamaları kapatın. Görev Yöneticisi'nden hangi uygulamaların çalıştığını kontrol ederek gereksiz olanları kapatabilirsiniz.

2. Grafik Ayarları:
- Gölge Kalitesi: Gölge ayarını düşük seviyeye alın. Bu, FPS’i artırmak için etkili bir değişiklik olabilir.
- Kaplama Kalitesi: Kaplama kalitesini orta veya düşük ayara getirmeyi deneyin.
- Anti-Aliasing: Bu ayarı kapatmak veya en düşük seviyeye düşürmek FPS'i artırabilir.
- Çözünürlük: Oyun içindeki çözünürlüğü düşürmeyi deneyin.

3. Güncellemeleri Kontrol Edin: Grafik kartı sürücülerinizi güncel tutun. NVIDIA veya AMD’nin resmi sitelerinden en son sürücüleri indirebilirsiniz.

4. Oyun İçinde Sıcaklıklar: GPU ve CPU sıcaklıklarını kontrol edin. Yüksek sıcaklıklar performansı olumsuz etkileyebilir. Gerekirse soğutma sisteminizi kontrol edin.

5. Sistemi Temizleme: Disk alanınızı kontrol edin ve gereksiz dosyaları temizleyin. Disk birikintileri ve yavaş okuma/yazma hızları da performansı etkileyebilir.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız tekrar bildirin!

Sağ olasın bot kardeş Allah ilmini arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…