ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar sanırım bu oyunda ben de lanetliyim. Hayır Skyrim ve pek çok RPG oynadım böylesine güzel ama görev tasarımı berbatın ötesinde oyun oynamadım. Ancak lanet olsun ki başladığım oyunu bitirme huyum var. Şu görevi geçemedim, bir yardım olacak var mı? Taş ustasını da bulamıyorum.

Ekran görüntüsü 2026-01-08 200522.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-08 200631.webp

Oyunu oynadım, bitirdim ama hatırlamıyorum. Küçük bir ipucu vereyim. Bu tip görevlerde belirtilen konuma gidip rastgele NPC'lere sorsan söylemeleri lazım. Oyun aklımda böyle kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynadım, bitirdim ama hatırlamıyorum. Küçük bir ipucu vereyim. Bu tip görevlerde belirtilen konuma gidip rastgele NPC'lere sorsan söylemeleri lazım. Oyun aklımda böyle kaldı.

Hocam az kaldı sileceğim ya gerçekten. Aldığım ekran kartından soğuttu oyun beni. Lanet olsun şu görev tasarımını yapanlara ya.

Talmberg'in Skalitz'e doğru olan patikasındaki taş ocağını diyor, aslında yeri bayağı basit.

1767895901191.webp

Yanlış değilsem tam şurası olması gerek. İlk oyunu oynayalı bayağı oldu.

Talmberg'in Skalitz'e doğru olan patikasındaki taş ocağını diyor, aslında yeri bayağı basit.

Eki Görüntüle 216900

Yanlış değilsem tam şurası olması gerek. İlk oyunu oynayalı bayağı oldu.

Hocam oraya gidiyorum ve rubert adında biriyle konuşulabiliyor sadece ama bu da görevi ilerletmiyor mesele bu. Manastırda hatalı taş buldum b seçeneği olarak sizin gösterdiğiniz yer açıldı.

Yardımlarınız için sağ olun. Oyunu sildim ve 1-2 ay sonra 2. oyuna başlayacağım yapay zekaya 1. oyunu özetleteceğim.

@Stebb taş ustası manastırda Talmberg'te değil ama sürekli odasında oturuyor ve konuşmuyor.

Değirmenci simondan yardım istiyorum yan görev yapıyorum yine bana söylemiyor bildiğini.

Tabakçıya yardım ettim, o da söylemiyor. Bu görevde çoğu kişi bırakmış zaten oyunu.

Eski save'lerden birine dönüp tekrar deneyebilirsiniz tekrar oynamak isterseniz, bayağı yaygın bu tür softlock'lar ilk oyunda.

Eski save'lerden birine dönüp tekrar deneyebilirsiniz tekrar oynamak isterseniz, bayağı yaygın bu tür softlock'lar ilk oyunda.
26 görev var. 17. Görev bu. Bugün saldım, yarın bir bakacağım ya da gerisini gpt ye özetlettirip ikinci oyuna geçerim.

2. Oyun bence her türlü iyidir ve bug yoktur.

26 görev var. 17. Görev bu. Bugün saldım, yarın bir bakacağım ya da gerisini gpt ye özetlettirip ikinci oyuna geçerim.

2. Oyun bence her türlü iyidir ve bug yoktur.
İkinci oyun daha temiz evet, yine arada sırada normal bug'lar oluyor tabii ama softlock hiç yaşamadım hatırladığım kadarıyla.

İkinci oyun daha temiz evet, yine arada sırada normal bug'lar oluyor tabii ama softlock hiç yaşamadım hatırladığım kadarıyla.
Hocam çok uğraşsam değer mi? Değer. Ama açıkçası ben her yolu denediğim halde softlock yapıyorsa ve kasten aşırı zorlaştırıyorsa ben kendime kolsuz demem ve silerim. 5080li sistem için eski kalıyordu deyip sildim zaten :)

@Stebb hocam sakin kafayla bir daldım 1-2 saate çözdüm. Sıra sıra her çözümü denedim. Gözümün önündeymiş meğer o taş ocağı görevine vs. de gerek yokmuş. Oyunun mantığı yeni yeni oturuyor aslında.

Son düzenleme:
@Stebb hocam sakin kafayla bir daldım 1-2 saate çözdüm. Sıra sıra her çözümü denedim. Gözümün önündeymiş meğer o taş ocağı görevine vs. de gerek yokmuş. Oyunun mantığı yeni yeni oturuyor aslında.
Bazen her şeyi şuraya git, şunu yap, şu sırayla yap demiyor oyun. İlk başta biraz farklı gelebilir, günün sonunda alternatifi olmayan inanılmaz 2 oyun bence. Bu seviyede bu dönemde geçen başka bir seri yok. Softlock vesaire olursa eski save'e geri dönmeyi unutmayın, özellikle Rattay turnuvasında çok kitlenme oluyordu bende.