ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar sanırım bu oyunda ben de lanetliyim. Hayır Skyrim ve pek çok RPG oynadım böylesine güzel ama görev tasarımı berbatın ötesinde oyun oynamadım. Ancak lanet olsun ki başladığım oyunu bitirme huyum var. Şu görevi geçemedim, bir yardım olacak var mı? Taş ustasını da bulamıyorum.

Ekran görüntüsü 2026-01-08 200522.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-08 200631.webp

Rattay turnuvasına bir kez girdim. Ben direkt ana görevden ilerliyorum. 29 saat olmuş. 26 ana görev var. Ben 17. görevdeyim. Seriye yabancı olmamdan dolayı iyi ki ilk oyunu oynuyorum şu an. 2. oyundan daha fazla keyif alacağımı düşünüyorum ki bence herkese hitap edebilmesi açısından kcd2 daha kapsayıcıdır bu türe uzak olanlar için.

Hocam çok uğraşsam değer mi? Değer. Ama açıkçası ben her yolu denediğim halde softlock yapıyorsa ve kasten aşırı zorlaştırıyorsa ben kendime kolsuz demem ve silerim. 5080li sistem için eski kalıyordu deyip sildim zaten :)

@Stebb hocam sakin kafayla bir daldım 1-2 saate çözdüm. Sıra sıra her çözümü denedim. Gözümün önündeymiş meğer o taş ocağı görevine vs. de gerek yokmuş. Oyunun mantığı yeni yeni oturuyor aslında.
Hocam size ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum ekran kartı için.