Kingdom Come Deliverince 2 alınır mı?

Stourmer

Uzman
Merhabalar, Kingdom Come: Deliverance 2 indirimde şu anda oyun paketi ile 25 dolara düşüyor fakat kafamı kurcalayan bir şey var: Ben ilk oyunu beceremedim, çok da sevemedim. İkinci oyunu çok övüyorlar ama aynı şeyler olacaksa boşuna almış olacağım. Farkları var mı, almaya değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

1. oyunu sevmediysen sakın ha alma, aynı hatayı yapmış biri olarak söylüyorum.
Daha da çok anlamıyorsun.

1. oyunu sevmediysen sakın ha alma, aynı hatayı yapmış biri olarak söylüyorum.
Daha da çok anlamıyorsun.
Sevmemekten çok biraz garipsedim 4.5 saat oynadım. Oyundaki başka karakterin yan hikayesine geçtim orada öldüm ve öldün bitti oyun dedi anlamadım.

Sevmemekten çok biraz garipsedim 4.5 saat oynadım. Oyundaki başka karakterin yan hikayesine geçtim orada öldüm ve öldün bitti oyun dedi anlamadım.

Yan görevlerde oyun neredeyse hiç save almıyor, kendin save alman lazım.
Oyundaki save sistemi bir garip, direkt "oyun bitti" demez seni en sonki güvenli kayı da atar.
Atmadıysa bilmiyorum.

Yan görevlerde oyun neredeyse hiç save almıyor, kendin save alman lazım.
Oyundaki save sistemi bir garip, direkt "oyun bitti" demez seni en sonki güvenli kayı da atar.
Atmadıysa bilmiyorum.
Anlamadım gitti bende pek.

İstersen önce birinci oyunun hikayesini izle sonra karar ver. Hikayesi güzel ama oynanış biraz sıkıcı olabilir. Çünkü ikinci oyun birinci oyundan sonrasını anlatıyor.

İkinci oyunu oynayınca ilk oyun demo gibi geldi bana, ortaçağ hissini çok iyi veriyor.

Biliyorum hocam sorun şu ki ilk oyunu oynadım biraz ama sevemedim ikinci oyunda aynı histe mi geliştirmeler var mı oyunu sevdirecek onu sordum aslında.

İkinci oyunu oynayınca ilk oyun demo gibi geldi bana, ortaçağ hissini çok iyi veriyor.
Ortaçağı çok severim aslında başta iyidi kcd1 ama sonradan çok ortada bırakıyor aksiyon sistemini de pek anlayamadım.

Hangi paket acaba linkleme şansınız var mı bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…