Merhabalar, Kingdom Come: Deliverance 2 indirimde şu anda oyun paketi ile 25 dolara düşüyor fakat kafamı kurcalayan bir şey var: Ben ilk oyunu beceremedim, çok da sevemedim. İkinci oyunu çok övüyorlar ama aynı şeyler olacaksa boşuna almış olacağım. Farkları var mı, almaya değer mi sizce?
Merhaba, Kingdom Come: Deliverance 2 indirimde şu anda oyun paketi ile 25 dolara düşüyor fakat kafamı kurcalayan bir şey var: Ben ilk oyunu beceremedim, çok da sevemedim. İkinci oyunu çok övüyorlar ama aynı şeyler olacaksa boşuna almış olacağım. Farkları var mı, almaya değer mi sizce?
Yan görevlerde oyun neredeyse hiç save almıyor, kendin save alman lazım.
Oyundaki save sistemi bir garip, direkt "oyun bitti" demez seni en sonki güvenli kayı da atar.
Atmadıysa bilmiyorum.
Yan görevlerde oyun neredeyse hiç save almıyor, kendin save alman lazım.
Oyundaki save sistemi bir garip, direkt "oyun bitti" demez seni en sonki güvenli kayı da atar.
Atmadıysa bilmiyorum.
İstersen önce birinci oyunun hikayesini izle sonra karar ver. Hikayesi güzel ama oynanış biraz sıkıcı olabilir. Çünkü ikinci oyun birinci oyundan sonrasını anlatıyor.
İstersen önce birinci oyunun hikayesini izle sonra karar ver. Hikayesi güzel ama oynanış biraz sıkıcı olabilir. Çünkü ikinci oyun birinci oyundan sonrasını anlatıyor.
Biliyorum hocam sorun şu ki ilk oyunu oynadım biraz ama sevemedim ikinci oyunda aynı histe mi geliştirmeler var mı oyunu sevdirecek onu sordum aslında.
Merhaba, Kingdom Come: Deliverance 2 indirimde şu anda oyun paketi ile 25 dolara düşüyor fakat kafamı kurcalayan bir şey var: Ben ilk oyunu beceremedim, çok da sevemedim. İkinci oyunu çok övüyorlar ama aynı şeyler olacaksa boşuna almış olacağım. Farkları var mı, almaya değer mi sizce?