İlk oyunu 6-7 saat oynadım. Aksiyon sistemini sevmediğim için saldım. Sizce ikinci oyun alınır mı? Aksiyon sisteminde nasıl değişiklikler var? Alırsam ilk oyunu oynamadan geçmek istemiyorum. İlk oyun için de tavsiyeleriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Ashloth
Başarılı
İkinci oyun alınır hatta DLC paketi tavsiye ederim. Aksiyon sistemi daha basite indirgenmiş hatta çok basite bile kaçıyor güçlü kalıyorsun.
Ben ilk oyunu DLC dahil oynanmasını öneriyorum. İkinci oyun tabii ki daha iyi ama ilkinin daha iyi yaptığı şeylerde yok değil.. Özellikle DLC hikayeleri anlamında. Neticede başka bir oyunla aynı deneyimi yaşayamayacaksın bence devam et. İlk oyunda da sistemleri çözdüğünde akıyor.
Ben ilk oyunu DLC dahil oynanmasını öneriyorum. İkinci oyun tabii ki daha iyi ama ilkinin daha iyi yaptığı şeylerde yok değil.. Özellikle DLC hikayeleri anlamında. Neticede başka bir oyunla aynı deneyimi yaşayamayacaksın bence devam et. İlk oyunda da sistemleri çözdüğünde akıyor.
İlk oyun için öneriniz var mı peki hocam?İkinci oyun alınır hatta DLC paketi tavsiye ederim. Aksiyon sistemi daha basite indirgenmiş hatta çok basite bile kaçıyor güçlü kalıyorsun.
Ashloth
Başarılı
Rattay'a geldiğinde Bernard ile sürekli antrenman yap hem sen combatı kavrarsın hem de skiller gelişeceği için oyun kolaylaşacak. Bir de perk açacaksın. Okuma yazma öğrenip kitap okumaya bak. Hırsızlık kasmayı unutma zaten çok hızlı para kasarsın. Gidip kaliteli item alıp güçlenebilirsin. Stealth kasabilirsin veya okları zehirleyerek skill de gelişmişse tek bile atabilirsin (Zorlandığın görevlerde çok işine yarar).
christopher moltisanti
Uzman
Açıkçası ilk oyunu oynamadan direk oynamıştım ve 2. oyun size ilk oyunu aslında özet geçiyor kafada kalıyor 50 saat kadar oynadım RPG oyunları beni hiç içine çekmez ama ona rağmen 50 saati oynattırdı alınır.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-