wallywestr

Uzman
Birine yetecek param var. Hangisini önerirsiniz? Hikaye anlatımı önemli, özellikle içine alması önemli. RPG de oynarım, sıra tabanlı da.

KCD 2 daha fazla oyun deneyimi sunuyor, ben ikisini de oynamadım ama KCD 2'ye şans vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
KCD'nin ilk oyununu oynamadan 2. yi oynamayın. Ben o hatayı yaptım direkt 2. oyunla başladım bi 10 saat sonra aşırı sıkıldım. Önceden Epic ilk oyunu bedava vermişti gidip ilk oyunu oynayıp 2. ye başlayınca inanılmaz sardı ama. 2. oyun direkt ilk oyunun bittiği yerden başlıyor ve karakterler olsun onların arasındaki ilişki olsun hepsi ilk oyunda yavaş yavaş işleniyor. O yüzden ilk oyunu oynamayacaksanız bence E33 alın.

Az önce bir yayıncının KCD oynadığını gördüm. İzledim biraz, açık dünyada yürüyor falan, yürüyor, yürüyor, kapadım yayını. 2 saat geçti tekrar açtım, hala yürüyor. Anlamadım bu oyun yürüme simülatör mü?

Az önce bir yayıncının kcd oynadığını gördüm. İzledim biraz, açık dünyada yürüyor falan, yürüyor, yürüyor, kapadım yayını. 2 saat geçti tekrar açtım, hala yürüyor. Anlamadım bu oyun yürüme Simulator mü?

Oyun gerçekçi dostum. Oyunun başlarında eşek gibi yürütüyor çünkü fakir fukara köylünün tekisin. Kendi atını almanın önemi ve manevi değeri daha büyük oluyor böyle olduğunda. Bu oyunda 2V1 kaldın mı genellikle dayağı yersin, her düşman en az senin kadar güçlü ve oyunu keyifli yapanda bu. Bu oyunda yeteneklerin de önemli, sadece stats kasarak güçlü olmuyorsun dövüş sistemini iyi anlaman gerekiyor.