@BerkayZ87, İtopya'dan 2.5 yıl önce KC3000 aldım. Bu zamanlarda ölü sayılacak kadar yazma hızları öldü. Kingston'a mail attım. Bana satın aldığım yere bu mail ve destek bildirimiyle ulaşım diye dönüş yaptılar. Bizzat İtopya şubesine gittim ve durumu anlattım. Kendilerinin 2 yıl garanti verdiğini, yapabiliyorsam Kingston'a ulaşmam gerektiğini söylediler ve gönderdiler. Kingston'a geri yazdığımda Türkiye'de yetkili servisi olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını belirten bir yazı yazdılar. (Mail görüntüsünü şu an atamıyorum, maile erişimim kısa süreli yok.) Şu an arada kaldım gibi bir durum var. İtopya Kingston'a gönderiyor, Kingston İtopya'ya yolluyor.
Tekrar bir mail attım, geri dönüş bekliyorum. Bu kadar uğraştırmaları sıkıntıi sınıfta kaldılar destek konusunda.
@michaelscofield, son mailimde yazdıklarıma dönüş yapacaklarına inanıyorum. İlk e-postada daha düzgün ve rica odaklı yazmıştım. İtopya harici net bir ç0züm istedim. Bunda da kötü bir yorum alırsam ürünlerinin kalitesini, alınabilirliğini överim fakat müşteri hizmetlerini sonuna kadar gömerim.