Kingston Exodia vs Kioxia U366

Kingston olanı kullanıyorum, gayet memnunum. Windows kurmak ve BIOS Update için kullanacağım. Hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Plastik olan versiyonu kullanıyorum ben, 130 TL'den 10 tane aldım attım kenara, bir tanesine Windows 10 bir tanesine 11 hazırladım, lazım oldukça kullanıyorum.

Plastik olan versiyonu kullanıyorum ben, 130 TL'den 10 tane aldım attım kenara, bir tanesine Windows 10 bir tanesine 11 hazırladım, lazım oldukça kullanıyorum.

Aynı fiyata almıştım, neden Ventoy kullanmıyorsunuz?

Gereksiz yere alan kaybı

Fark etmez küçük detaylara takılmıyorum, zaten sürekli sil kaldır yapmıyorum, elimin altında hazır dursun. Format dışında USB bellekte işim yok zaten, benim için önemli olan programları telefonda taşıyorum, o yüzden 1 TB aldım cihazı, USB belleği yanımda taşımaya üşenirim ben formattan formata lazım oluyor

Kioxia olanı öneriyorsunuz anladığım kadarıyla.

İfadeler: X99
Evet, ilk aldığımda bayağı hor kullandım, zorladım, biraz ısınıyor o da çok önemli değil, araştırma yaptığım da anladım ki ısınmayan mükemmel bir model yok öyle.
Orası problem değil. Zaten ayda yılda bir kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…