Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 243 Çözümler 1 Beğeniler 179 Bugün 18:07 #1 Elimde Kingston HyperX Predator HX426C13PB3K2/16 16 GB (2x8 GB) DDR4 2666 MHz CL13 masaüstü RAM bulunuyor. İhtiyaç fazlası olduğu için kullanmıyorum. Gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye karşılıksız olarak vermek istiyorum. Tek şartım, kargo masrafını karşılaması. Lütfen gerçekten ihtiyacı olan kişiler talepte bulunsun.
Elimde Kingston HyperX Predator HX426C13PB3K2/16 16 GB (2x8 GB) DDR4 2666 MHz CL13 masaüstü RAM bulunuyor. İhtiyaç fazlası olduğu için kullanmıyorum. Gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye karşılıksız olarak vermek istiyorum. Tek şartım, kargo masrafını karşılaması. Lütfen gerçekten ihtiyacı olan kişiler talepte bulunsun.
DeadlyMania7 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.595 Çözümler 41 Beğeniler 6.660 Yer Cehennemin dibi Bugün 18:22 #2 Hocam gerçekten ihtiyacı olduğuna nasıl kanaat getireceğiz? Bana değil ama arkadaş lazım mesela foruma üye değil belki onun için isteyebilirim.
Hocam gerçekten ihtiyacı olduğuna nasıl kanaat getireceğiz? Bana değil ama arkadaş lazım mesela foruma üye değil belki onun için isteyebilirim.
KS KS Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 243 Çözümler 1 Beğeniler 179 Bugün 18:25 #3 DeadlyMania7 dedi: Hocam gerçekten ihtiyacı olduğuna nasıl kanaat getireceğiz? Bana değil ama arkadaş lazım mesela foruma üye değil belki onun için isteyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bunu bu platformda anlamanın bir yolu yok. Buradaki insanları tanımıyorum. Belki çoğu da birbirini tanımıyor. Talep edenin vicdanına kalmış.
DeadlyMania7 dedi: Hocam gerçekten ihtiyacı olduğuna nasıl kanaat getireceğiz? Bana değil ama arkadaş lazım mesela foruma üye değil belki onun için isteyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bunu bu platformda anlamanın bir yolu yok. Buradaki insanları tanımıyorum. Belki çoğu da birbirini tanımıyor. Talep edenin vicdanına kalmış.
DeadlyMania7 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.595 Çözümler 41 Beğeniler 6.660 Yer Cehennemin dibi Bugün 18:25 #4 Xackwild dedi: Bunu bu platformda anlamanın bir yolu yok. Buradaki insanları tanımıyorum. Belki çoğu da birbirini tanımıyor. Talep edenin vicdanına kalmış. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman nasıl iletişime geçebiliriz? Arkadaşın gerçekten ihtiyacı var 8 GB RAM'le sürünüyor çocuk .
Xackwild dedi: Bunu bu platformda anlamanın bir yolu yok. Buradaki insanları tanımıyorum. Belki çoğu da birbirini tanımıyor. Talep edenin vicdanına kalmış. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman nasıl iletişime geçebiliriz? Arkadaşın gerçekten ihtiyacı var 8 GB RAM'le sürünüyor çocuk .
KS KS Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 243 Çözümler 1 Beğeniler 179 Bugün 18:30 #5 DeadlyMania7 dedi: Peki o zaman nasıl iletişime geçebiliriz? Arkadaşın gerçekten ihtiyacı var 8 GB RAM'le sürünüyor çocuk . Genişletmek için tıkla... xackwild@gmail.com bu benim mail adresim. Bilgilerini gönder bana. Son düzenleme: 31 dakika önce
DeadlyMania7 dedi: Peki o zaman nasıl iletişime geçebiliriz? Arkadaşın gerçekten ihtiyacı var 8 GB RAM'le sürünüyor çocuk . Genişletmek için tıkla... xackwild@gmail.com bu benim mail adresim. Bilgilerini gönder bana.
DeadlyMania7 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.595 Çözümler 41 Beğeniler 6.660 Yer Cehennemin dibi 59 dakika önce #6 Xackwild dedi: xackwild@gmail.com bu benim mail adresim. Bilgilerini gönder bana. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa ilettim yazar birazdan.
Xackwild dedi: xackwild@gmail.com bu benim mail adresim. Bilgilerini gönder bana. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa ilettim yazar birazdan.
KS KS Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 243 Çözümler 1 Beğeniler 179 51 dakika önce #7 DeadlyMania7 dedi: Arkadaşa ilettim yazar birazdan. Genişletmek için tıkla... Forumun direkt mesaj özelliği olsa iyi olurdu. Bundan önce de ihtiyaç duymuştum.
DeadlyMania7 dedi: Arkadaşa ilettim yazar birazdan. Genişletmek için tıkla... Forumun direkt mesaj özelliği olsa iyi olurdu. Bundan önce de ihtiyaç duymuştum.
DeadlyMania7 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.595 Çözümler 41 Beğeniler 6.660 Yer Cehennemin dibi 47 dakika önce #8 Xackwild dedi: Forumun direkt mesaj özelliği olsa iyi olurdu. Bundan önce de ihtiyaç duymuştum. Genişletmek için tıkla... Moderatörlere özel olması lazım üye kullanımına açık değil. Arkadaş söyledim benim nickimi vermesini vermiştir umarım
Xackwild dedi: Forumun direkt mesaj özelliği olsa iyi olurdu. Bundan önce de ihtiyaç duymuştum. Genişletmek için tıkla... Moderatörlere özel olması lazım üye kullanımına açık değil. Arkadaş söyledim benim nickimi vermesini vermiştir umarım
KS KS Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 243 Çözümler 1 Beğeniler 179 44 dakika önce #9 DeadlyMania7 dedi: Moderatörlere özel olması lazım üye kullanımına açık değil. Arkadaş söyledim benim nickimi vermesini vermiştir umarım Genişletmek için tıkla... Mail gelmedi henüz.
DeadlyMania7 dedi: Moderatörlere özel olması lazım üye kullanımına açık değil. Arkadaş söyledim benim nickimi vermesini vermiştir umarım Genişletmek için tıkla... Mail gelmedi henüz.