Xackwild

Uzman
Elimde Kingston HyperX Predator HX426C13PB3K2/16 16 GB (2x8 GB) DDR4 2666 MHz CL13 masaüstü RAM bulunuyor. İhtiyaç fazlası olduğu için kullanmıyorum.

Gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye karşılıksız olarak vermek istiyorum. Tek şartım, kargo masrafını karşılaması.

Lütfen gerçekten ihtiyacı olan kişiler talepte bulunsun.

Hocam gerçekten ihtiyacı olduğuna nasıl kanaat getireceğiz? Bana değil ama arkadaş lazım mesela foruma üye değil belki onun için isteyebilirim.
Bunu bu platformda anlamanın bir yolu yok. Buradaki insanları tanımıyorum. Belki çoğu da birbirini tanımıyor. Talep edenin vicdanına kalmış.

Son düzenleme:
Elimde Kingston HyperX Predator HX426C13PB3K2/16 16 GB (2x8 GB) DDR4 2666 MHz CL13 masaüstü RAM bulunuyor. İhtiyaç fazlası olduğu için kullanmıyorum.

Gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye karşılıksız olarak vermek istiyorum. Tek şartım, kargo masrafını karşılaması.

Lütfen gerçekten ihtiyacı olan kişiler talepte bulunsun.

Daha yeni bozuldu 8 GB ile kaldım benden daha çok ihtiyacı olan varsa ona gider inşallah ama bende katılayım gene de.

Mail gelmedi henüz.

@DeadlyMania7, tamam maili aldım. İletişime geçtik. Konunun kapanmasını rapor eder misin? Boşuna başkaları girip hevesleri kırılmasın.

Konu kilitlenmiş hayırlısı olsun umarım arkadaş için en güzeli olur.

Daha yeni bozuldu 8 GB ile kaldım benden daha çok ihtiyacı olan varsa ona gider inşallah ama bende katılayım gene de.

Konu kilitlenmiş hayırlısı olsun umarım arkadaş için en güzeli olur.
Dostum bir arkadaşla iletişime geçtim ona söz verdim artık. Öğrenci aynı zamanda masraflarını karşılamak için part time çalışıyormuş. Kusura bakma.

Dostum bir arkadaşla iletişime geçtim ona söz verdim artık. Öğrenci aynı zamanda masraflarını karşılamak için part time çalışıyormuş. Kusura bakma.

Bende öğrenciyim ama durumum genel olarak iyi aile desteğim falan var çok şükür mesajımda da belirttiğim gibi benden daha çok ihtiyacı olan birine gittiği için çok çok mutlu oldum hayrını görür umarım arkadaş sizin de iyi niyetiniz için teşekkürler :)