Bütçe
~6000
Selam,

KC3000 SSD almayı düşünüyorum. Performans açısından iyi mi? Başka öneriniz var mı?
Piyasa bu kadar yükselmişken almak mantıklı mı?
Ayrıca linkteki satıcı güvenilir mi?

KC3000 performans olarak çok iyi bir PCI-e 4.0 SSD. Gerçek hızları yüksek, günlük kullanımda ve oyunlarda sorunsuz. Isınma tarafı biraz yüksek ama genel olarak güçlü bir model.
Fiyatlar yükselmişken, ihtiyacın varsa almak mantıklı; bekleyeyim dersen kısa vadede çok büyük bir düşüş beklenmiyor.
Amazon linkindeki satıcıyı görmem için satıcı adını yazman gerekiyor. Satıcı “Amazon tarafından gönderiliyor ise genelde güvenli diye biliyorum.

Bir yıldır 2TB modelini kullanıyorum gayet memnunum, bende Amazon.com.tr'den aldım, satıcının Amazon olmasına dikkat edin.

KC3000 performans olarak çok iyi bir PCI-e 4.0 SSD. Gerçek hızları yüksek, günlük kullanımda ve oyunlarda sorunsuz. Isınma tarafı biraz yüksek ama genel olarak güçlü bir model.
Fiyatlar yükselmişken, ihtiyacın varsa almak mantıklı; bekleyeyim dersen kısa vadede çok büyük bir düşüş beklenmiyor.
Amazon linkindeki satıcıyı görmem için satıcı adını yazman gerekiyor. Satıcı “Amazon tarafından gönderiliyor ise genelde güvenli diye biliyorum.
Aslında ihtiyacım var ama fiyatların belki düşmesini ve idare edip edemeyeceğimi düşünüyorum. Yine de fiyatlar yükselmiş olsa da fiyat-performans açısından uygun bir ürün almak daha mantıklı olur. Satıcının adı: 'DEY ELEKTRONİK'.
Bir yıldır 2TB modelini kullanıyorum gayet memnunum, bende Amazon.com.tr'den aldım, satıcının Amazon olmasına dikkat edin.
Sanırım Amazon şu anda ürünü kendisi satmıyor.

Satıcı İtopya hocam, gayet iyi model. Ama bunu tercih ederdim düşmüşken çabuk kapın.
Aralarında neredeyse iki kat ömür farkı var. Fiyatlar bu kadar yükselmişken, daha uzun ömürlü olanı almak mantıklı olmaz mı? Üstelik aradaki fiyat farkı da çok fazla gibi görünmüyor.

Selam,

KC3000 SSD almayı düşünüyorum. Performans açısından iyi mi? Başka öneriniz var mı?
Piyasa bu kadar yükselmişken almak mantıklı mı?
Ayrıca linkteki satıcı güvenilir mi?

KC3000 performans olarak güçlü ve fiyat-performans açısından halen iyi bir SSD. İhtiyacın varsa almak mantıklı, beklemek büyük bir fiyat düşüşü getirmeyebilir.
Dey elektronik satıcısı hakkında bazı olumsuz geri bildirimler var, bu yüzden mümkünse Amazon'un kendi gönderdiği versiyonunu tercih etmek daha güvenli olur.

Veri yazma garantisi şahsen inandırıcı değil, koşullar her zaman farklı. Mesela Plus modeli sağlığı sıfıra düştüğü halde yazma okumu hızını ilk gününü koruyor. @LH44 @Caner Uncu sormak daha iyi olur.
Umarım müsait olduklarında bakabilirler.

KC3000 performans olarak güçlü ve fiyat-performans açısından halen iyi bir SSD. İhtiyacın varsa almak mantıklı, beklemek büyük bir fiyat düşüşü getirmeyebilir.
Dey elektronik satıcısı hakkında bazı olumsuz geri bildirimler var, bu yüzden mümkünse Amazon'un kendi gönderdiği versiyonunu tercih etmek daha güvenli olur.
Teşekkürler hocam, yorumlar çoğunlukla olumsuzdu, bu yüzden sormak istedim.