Detaylar
Kim cevapladı?@Caner Uncu müsaitse yardımcı olur.
Selam, donanımsal açıdan pek fark yok. İkisi de aynı kontrolcüye sahip ve NAND'lar da aynı gelebilir. SLC önbellek yönünden Kingston daha başarılı, yüksek boyutlu dosya yazarken daha iyi performans sunar. Onun dışında Kingston depolama sektöründe daha uzun senedir var ve daha deneyimliler. SSD uygulamasını da daha başarılı buluyorum. Fiyatlarda çok fark yoksa KC3000 tercih edilebilir.
700TL fark var, 1TB modelleri arasında.Selam, donanımsal açıdan pek fark yok. İkisi de aynı kontrolcüye sahip ve NAND'lar da aynı gelebilir. SLC önbellek yönünden Kingston daha başarılı, yüksek boyutlu dosya yazarken daha iyi performans sunar. Onun dışında Kingston depolama sektöründe daha uzun senedir var ve daha deneyimliler. SSD uygulamasını da daha başarılı buluyorum. Fiyatlarda çok fark yoksa KC3000 tercih edilebilir.
Oyun bilgisayarı için çok fark etmez, ikisi de fazlasıyla iş görür ama fiyat farkı sorun olmayacaksa KC3000 daha iyi bir seçim olabilir.
Sinister
Uzman
400 lira fark var ama 3 taksit olacağı için aradaki fark kapanıyor. Ben Kingston alıyorum. Teşekkürler hocam.Selam, donanımsal açıdan pek fark yok. İkisi de aynı kontrolcüye sahip ve NAND'lar da aynı gelebilir. SLC önbellek yönünden Kingston daha başarılı, yüksek boyutlu dosya yazarken daha iyi performans sunar. Onun dışında Kingston depolama sektöründe daha uzun senedir var ve daha deneyimliler. SSD uygulamasını da daha başarılı buluyorum. Fiyatlarda çok fark yoksa KC3000 tercih edilebilir.
Rica ederim, güle güle kullan.400 lira fark var ama 3 taksit olacağı için aradaki fark kapanıyor. Ben Kingston alıyorum. Teşekkürler hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-