Tankallica
Üyecik
Her yolu denedim ve düzeltemedim. Kuvvetle muhtemel SSD bozuk ama fikir ve önerileriniz varsa alabilirim. SSD modeli Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB. Sorunsuz kullandığım bir günün akşamı yeni gelen Windows güncellemesini yaptım ve kapattım. 3-4 gün bilgisayarı kullanmadım ve açtığım zaman sorun kendisini gösterdi. Yapay zeka önerilerinin hepsini denedim, forumları araştırdım, birkaç başlık inceledim ve orada gördüklerimi de denedim ancak sonuca ulaşamadım. Yapay zeka benim belleğimin sorunlu bir bellek olduğunu belirtti, cidden öyle mi? Ayrıca kurtaramayacağım sanırım SSD'mi, yeni bir SSD arayışına da giriyorum bu yüzden süreci daha da uzatmamak adına çözemezsem eğer diye. Aslında evlilik aşamasındayım ve yeni bir SSD almayı hiç istemiyorum.
Bu arada bir şey daha ekleyeyim, diskim Görev Yöneticisi'nden bakınca %100 kullanımda gözüküyor. Her türlü fikir ve önerilere açığım. Bir de SSD sokup bağlantı yerlerine hava vurdum, silgi ile nazikçe temizledim ancak bunun da faydası olmadı. Umarım çözeriz de yeni SSD almak zorunda kalmam. İyi geceler herkese.