Bütçe
₺2.000 civarı

ExellionTR

Başarılı
Elimde oyun amaçlı kullandığım 2 adet 500 GB 870 EVO var. Birini satıp veya ofisteki emektar PC'ye takıp anakartımdaki 2. slota yeni bir M.2 SSD takayım diyorum. Oyun odaklı kullanılacak. Windows ve programlar için 970 EVO var ama ona oyun yüklemiyorum. Aklımda KC3000 veya Renegade var. 1 TB almayı düşünüyordum ama hem fiyat açısından hem de PC'de fazla oyun depolamadığım, bitirdikten sonra sildiğim ve en fazla 3-4 oyunu yüklü tuttuğum için 500 GB'ın yeterli geleceğini düşündüm. Sizce hangisi ve neden tercih edilmeli? Fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Sosyaller.

Sistemim:
  • MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
  • 4070 Super + R5 7500F.
  • 32 GB DDR5 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exceria G2 Parolapara+İyzico ile 330TL'ye geliyordu 500GB'ı, bence ona bakın. En azından bu tarz en tepe saydığımız modellerin 500GB'taki fahiş fiyatlandırmasına bulaşmamış olursunuz.

Sadece oyun içinse 1 TB almak daha mantıklı değil mi sonuçta DRAM vs de gerektirmiyor. Arada fark olduğunun farkındayım ama yine de öneri yapayım dedim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz araştırdıktan ve farklı forumlardaki yanıtlardan da yola çıkarak Renegade tercih edeceğim.

Az önce gözüme bu SSD ilişti. Zamanında Recep Baltaş da incelemiş. Renegade yerine bu tercih edilir mi sizce yoksa yine de almışken Renegade mi tercih edeyim? 1 TB versiyonuna 3800 ₺ veresim gelmiyor açıkçası. Dediğim gibi fazla oyun depolamadığım için 500 GB da yeterli gelecektir. İkinci bir 500 GB 870 EVO da var elimde.

KIOXIA EXCERIA PRO 1TB

Son düzenleme: