Stormweaver
Uzman
anakartınızda soğutucu blok var aynı ssd soğutucu blokla kullanıyorum yüksek hızlı olduğu için ısınması normal.
anakartınızda soğutucu blok var aynı ssd soğutucu blokla kullanıyorum yüksek hızlı olduğu için ısınması normal.
Bilmediğim için soruyorum mazur görün. Anakartımdaki o bölüme hangi M.2'yi takarsam takıyım soğutucuyla çalışıyor değil mi ekstra bir şey takmama gerek kalmıyor
Bilmediğim için soruyorum mazur görün. Anakartımdaki o bölüme hangi M.2'yi takarsam takayım soğutucuyla çalışıyor değil mi ekstra bir şey takmama gerek kalmıyor.
Hayır gerek yok anakartınızdaki soğutucuyu takacaksınız orada termalped var zaten herhangi bir şey takmanıza gerek yok ekstra.
Çok teşekkürler tekrardan. Anakart kutusunun içinde M.2 için ped çıkmıştı monte ettikten sonra farkettik fakat tekrar takma gereği duymadık. Eğer dediğiniz gibi her türlü thermalped çıkıyorsa bu yedek ped mi oluyor?İşaretli yere takarsanız, kendi soğutucusu var. Soğutucu almanıza gerek yok. Ama aşağıdaki slotu kullanırsanız işaretlenmeyen yerdeki, o zaman sıcaklık sizi endişelendirirse SSD soğutucu alabilirsiniz ekstra.
soğutucunun altında fabrikadan otomatik yapıştırılmış şekilde gelmesi gerek.Çok teşekkürler tekrardan. Anakart kutusunun içinde M.2 için ped çıkmıştı monte ettikten sonra farkettik fakat tekrar takma gereği duymadık. Eğer dediğiniz gibi her türlü thermalped çıkıyorsa bu yedek ped mi oluyor?
Yedek pad olmuyor. 1 tane oluyor genelde, modele göre değişiyor tabii. O işaretli yerdeki plakanın altında pad var ama üzerinde de jelatin var ise çıkartmayı unutmayın, kontrol edin. Çok fazla sıkmayın monte ederken, baskı yapıyor bazıları SSD'ye. Bizzat başıma geldi, sizde yaşamayın. Mukakkak kullanın, çok faydası oluyor.
Teşekkürler. Elimde zaten yedek ped olduğundan dolayı çok dert etmeyeceğim soğutucunun altında var mı yok mu diye. Araştırdığım yerlerde stok altında geldiği söyleniyor. Testlerle bir kontrol edeceğim.soğutucunun altında fabrikadan otomatik yapıştırılmış şekilde gelmesi gerek.
Şu videodaki yolu izleyerek yapabilirsin takılırsan.