Kingston Renegade SRNGS/1000G 1 TB M.2 SSD'im var. Okuma hızı 7300 MB, yazma hızı 6000 MB. Bu SSD'yi Tebilon'dan aldım yetkili satıcı olduğu için ve değerler bu şekilde alalı 14 gün olmadı kutusu açık ne yapmam lazım.
Kingston Renegade SRNGS/1000G 1 TB M.2 SSD'im var. Okuma hızı 7300 MB, yazma hızı 6000 MB. Bu SSD'yi Tebilon'dan aldım yetkili satıcı olduğu için ve değerler bu şekilde alalı 14 gün olmadı kutusu açık ne yapmam lazım.
PCIe 4.0 x4 olarak çalışması gereken SSD, PCIe 4.0 x2 olarak çalışıyor. Buradaki ''x'' şerit sayısını ifade ediyor, daha düşük olunca daha yavaş çalışır. PCIe 4.0 x2, maksimum 4 GB/sn hız sağlayabiliyor. Bu bağlamda aldığınız hızlar pratikte gayet normal.
PCIe 4.0 x4 slotuna takmışsınız, hızlar yükselmiş. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrardan test ederseniz daha iyi olur, boşta olsun PC. SSD'yi en üstteki soğutuculu yuvaya takın.
PCI-e 4.0 X4 olarak çalışması gereken SSD, PCI-e 4.0 X2 olarak çalışıyor. Buradaki "X" şerit sayısını ifade ediyor, daha düşük olunca daha yavaş çalışır. PCI-e 4.0 X2, maksimum 4 GB/sn hız sağlayabiliyor. Bu bağlamda aldığınız hızlar pratikte gayet normal.
PCI-e 4.0 X4 slotuna takmışsınız, hızlar yükselmiş. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrardan test ederseniz daha iyi olur, boşta olsun PC. SSD'yi en üstteki soğutuculu yuvaya takın.
Hocam iki giriş var en alttakine takınca yükseldi en üssteki yuva da ilk attığım sonuçları vermişti yine de orayamı takayım anakart Gigabyte B650 eagle AX.
PCI-e 4.0 X4 olarak çalışması gereken SSD, PCI-e 4.0 X2 olarak çalışıyor. Buradaki "X" şerit sayısını ifade ediyor, daha düşük olunca daha yavaş çalışır. PCI-e 4.0 X2, maksimum 4 GB/sn hız sağlayabiliyor. Bu bağlamda aldığınız hızlar pratikte gayet normal.
PCI-e 4.0 X4 slotuna takmışsınız, hızlar yükselmiş. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrardan test ederseniz daha iyi olur, boşta olsun PC. SSD'yi en üstteki soğutuculu yuvaya takın.
Hocam cevap yazdgımdan beri vidayı sökmeye çalışıyorum çıkmıyor bilgisayarcıya götüreceğim büyük ihtimal her tornavidayı denedim dönmüyor yalama yapmış olabilir.