Kioxia Exceria 960 GB SATA SSD alınır mı?

Bütçe
4.000 TL

Testo Unit 65

Üstün
Makaleler
4
Yedek sistemime M.2 yuvası dolu olduğundan ve fiyatların artma endişesinden dolayı SSD almak istiyorum. Kuponlarla ve iade ile sıfırı 4.050 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı? Kroniği falan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedek sistemime M.2 yuvası dolu olduğundan ve fiyatların artma endişesinden dolayı SSD almak istiyorum. Kuponlarla ve iade ile sıfırı 4.050 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı? Kroniği falan var mıdır?
Kronik değil fakat DRAM yok ve sağlık yüzdesi hızla düşüyor diye biliyorum.

Alınır.
Sağlık hızlı düşüyor sorunu 240 GB'lerde mevcut. Boyut arttıkça sağlık düşüşü normale dönüyor. Benim sistemde 2019 yılından beri Windows kurulu olarak kullanıyorum. 7 sene oldu yani. Sağlığı %81. En büyük sorunu, bir işlem yaparken başka bir işlemi acayip zor yapar hale geldi. Yani arka planda windows güncellemesi yapıldığını sistemin takılmasından anlıyorum. Veya bir dosya aktarımı yapıyorsam başka bir şey yapmak zor. Bu da DRAM'sizlikten olsa gerek. Ama ilk aldığımda bu sorunlar yoktu. Yavaş yavaş ortaya çıktı. Depolama olarak hayli hayli kullanılır. O bakımdan sıkıntı çıkarmaz.

Alınır, hiçbir şey olmaz, sağlam, çay tabağı niyetine falan kullandım, yapmadığım eziyet kalmadı, haftalık 50 GB veri yükle sil yaptım, haladaha çalışacağım diye ısrar ediyor, bozulursa haber veririm

Son düzenleme:
Alınır. Laptop'umda ana SSD olarak kullanıyorum. Burada önermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…