Bütçe
2.500

Heitaus

Uzman
Yer
İzmir
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller,

Bilgisayarıma dev bir depolama boyutu katmak istiyorum ve uygun fiyatlı bir şeyler ararken bu ürüne rastladım:

Sizce ürün nasıldır, alınır mı? Bütçem maksimum 2.500 TL olduğu için bu ürün makul geldi ama sormadan iş yapmak istemedim. Ayrıca vermem gereken herhangi bir bilgi var mı SSD sormak için bilmiyorum. O yüzden kusura bakmayın.
1 TB istiyorsanız G3 daha avantajlı.

İyi sosyaller,

Bilgisayarıma dev bir depolama boyutu katmak istiyorum ve uygun fiyatlı bir şeyler ararken bu ürüne rastladım:

Sizce ürün nasıldır? Alınır mı? Bütçem maksimum 2.500 TL olduğu için bu ürün makul geldi ama sormadan iş yapmak istemedim. Ayrıca vermem gereken herhangi bir bilgi var mı SSD sormak için, bilmiyorum. O yüzden kusura bakmayın.

Güzel ben kullanıyorum gayet hızlı ve performanslı çalışıyor ama ısınıyor senin attığı M.2 biraz pahalı

Bu da soğutucu

Kullanıcı yorumlarına bakmış gibi oldum :D Teşekkür ederim arkadaşlar kafamda fikir oturmasına yardım ettiğiniz için. Sanırım durumu toparlayabilirsem attığım ürünü tercih edeceğim.

Ben kullanıyorum bundan, geçen sene ocak ayında almıştım. Aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım SSD kaynaklı. Geçen senenin sonunda kadar bilgisayarımdaki tek depolama buydu. Daha sonra işlerim çoğalınca yine Kioxia'dan başka bir SSD aldım, ikisiyle de gayet memnunum. Tabi bu paraya daha iyi bir seçenek var mıdır onu bilmiyorum.

Yeni aldığım model de Exceria Plus G3'müş. O da gayet güzel çalışıyor şu an.

Sorunsuz çalışıyor bendeki.

1753970114109.webp

İyi Sosyaller,

Sizce ürün nasıldır, alınır mı? Bütçem maksimum 2.500 TL olduğu için bu ürün makul geldi ama sormadan iş yapmak istemedim. Ayrıca vermem gereken herhangi bir bilgi var mı SSD sormak için bilmiyorum. O yüzden kusura bakmayın.

Eğer mevcut SSD'de DRAM yoksa, yanlış bilmiyorsam bu diskte DRAM var.
G2'yi alıp, kurulum yaparken 250/750 olarak bölümleyip, 250'ye Windows yükleyip,
Kalan 750 ve diğer diskinizi depolama olarak kullanabilirsiniz.
DRAM olduğu için; Windows performansı daha iyi olacaktır.