@Gidilecek yol yok, hâlâ yok diyorsun ya. Hocam incelemesini attım sana zahmet olmazsa aç da bir bak. Görsel olarak da ekledim, DRAM var.

Hocam tek bir incelemeden yola çıkarak "var" diyorsunuz ya, başka kaynaklara bakın lütfen. Exceria heatsink serisinde DRAM yok. Bu arada ben de size üç kaynak attım, siz de onu inceleyin. Verdiğiniz kaynak ve listede de DRAM ile ilgili bilgi bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam madem yok, al ve kanıtla olmadığını. Resmi sayfaya zaten DRAM var diye yazılmayabilir, gayet doğal. Her bilgi yazmıyor orada. Hem haksızsın hem de hâlâ üste çıkıyorsun. Üstte de uyarı yedin zaten. Bana DRAM'siz halde PCB'sini atar mısın? @Gidilecek yol yok

Bana araştırmadın deyip küçümsüyorsun da sana attığım listeye bir girip bak istersen. Hepsi tek tek somut kaynaklara dayanarak, araştırılarak yapıldı. Bana ait. Bilmem anlatabildim mi :) 🙏

Gidip bana ürün satış sayfasını atma. O sayfalar verileri resmi siteden çekiyor, resmi sitede yazılmadıysa bilgi giremez. İnceleme sitesi değil orası...

Diskte ''rebranded'' Innogrit IG5236 kontrolcü yer alıyor. Rebranded dediğim, Toshiba kendi markasını basmış. IG5236, DRAM destekli bir kontrolcü. Hâlâ kime ne anlatıyorum ben ya...

Tamam madem yok, al ve kanıtla olmadığını. Resmi sayfaya zaten DRAM var diye yazılmayabilir, gayet doğal. Her bilgi yazmıyor orada. Hem haksızsın hem de hâlâ üste çıkıyorsun. Üstte de uyarı yedin zaten. Bana DRAM'siz halde PCB'sini atar mısın? @Gidilecek yol yok

Bana araştırmadın deyip küçümsüyorsun da sana attığım listeye bir girip bak istersen. Hepsi tek tek somut kaynaklara dayanarak, araştırılarak yapıldı. Bana ait. Bilmem anlatabildim mi :) 🙏

Gidip bana ürün satış sayfasını atma. O sayfalar verileri resmi siteden çekiyor, resmi sitede yazılmadıysa bilgi giremez. İnceleme sitesi değil orası...

Seni gayet anladım, forum yöneticileri de benim raporumu kabul etmediler, ya yeniyim diye ya sen eskisin diye. Ürün zaten güzel, Hepsibura'da da satıcı kendisi yazmış, üründe 3D BiCS FLASH teknolojisi kullanılmaktadır diye. Üründe yabancı kaynaklarda ve hiçbir yerde DRAM ibaresi bulunmamakta. Sizinle kişisel bir sıkıntım yok ama yanlış bilgi veriyorsunuz. Adam DRAM'li olarak düşünüp de aldığında DRAM'siz çıkması kötü olur alan için, ya "Somut bir bilgi yok." deyin (çünkü yok) ya da "Bilmiyorum." deyin. Su gibi üste çıkmayın lütfen.

3D BiCS FLASH teknolojisi kullanılmaktadır.
Yahu NAND bu NAND... Ne anlatıyorsun? Hocam bilgin yok, zorlama. Sadece ürün resmi sayfasını okuyup bana bilgi satmaya çalışıyorsun. Lütfen ürünü al, sök ve bak. Eğer DRAM'siz çıkarsa gel yaz.

Üründe yabancı kaynaklarda ve hiçbir yerde DRAM ibaresi bulunmamakta.
Yok, bence trollüğüne yapıyorsun gerçekten. Nasıl yok? Sana kapı gibi ürün incelemesi attım. Görsellerini ekledim, bakabilirsin. Ben sana somut kaynak veriyorum, sen gelmişsin orada yazmıyor burada yazmıyor diye alakasız söylüyorsun. Al kendin incele, yoksa iade edersin. Hadi bekliyoruz.

Son düzenleme:
Yahu NAND bu NAND... Ne anlatıyorsun? Hocam bilgin yok, zorlama. Sadece ürün resmi sayfasını okuyup bana bilgi satmaya çalışıyorsun. Lütfen ürünü al, sök ve bak. Eğer DRAM'siz çıkarsa gel yaz.

Yok, bence trollüğüne yapıyorsun gerçekten. Nasıl yok? Sana kapı gibi ürün incelemesi attım. Görsellerini ekledim, bakabilirsin. Ben sana somut kaynak veriyorum, sen gelmişsin orada yazmıyor burada yazmıyor diye alakasız söylüyorsun. Al kendin incele, yoksa iade edersin. Hadi bekliyoruz.

Bilmemekle ilgili bir problemim yok, bilmemek de ayıp değil, öğreniyoruz. Herkes senin gibi PCB'ye bakmak zorunda mı? Ürün açıklamaları ve ürün bilgilerinde DRAM ile ilgili bir şey yazmıyor.

Evet PCB'de var gözüküyor, şimdi gördüm ama ürün açıklamalarında yok, sen de beni anlamıyorsun ki.

Dostum ben seni anlıyorum. Üretici yazmamış, haliyle de yok diyorsun ancak her üretici bütün bilgileri girmiyor siteye. Bunu sana söyledim ancak ''araştırmıyorsun, yanlış bilgilendiriyorsun'' deyip durdun. Somut şekilde kanıtlıyorum sana, yine itiraz ediyorsun.

Neyse, tatlıya bağlandıysa sorun yok. Ürün hakkında bilgi edinmek için incelemeleri kontrol etmen daha sağlıklı olur.