YavuzKyr

Uzman
Selam arkadaşlar,

Kioxia Exceria with Heatsink modelini satın almayı planlıyorum lakin soğutucu kısmının sığıp sığmayacağından bir türlü emin olmadığım için bu konuyu açmak istedim. Anakartımdaki SSD yuvası ekran kartının olduğu yere denk geldiği için soğutucu kısmı takılır mi emin olamadım.

Anakartım: ASUS Prime B450M K
Ekran kartım: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 7600
Alacağım SSD: Kioxia Exceria with Heatsink
Takılı SSD: PNY XLR8 CS3030

Umarım fotoğrafa gülmezsiniz bu fotoğrafı çekmek oldukça zahmetliydi. (belki de forumdaki en komik fotoğraflardan biri olmuştur.)

Dosya Ekleri

• 20250411_135315.webp
    20250411_135315.webp
    4,3 MB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
11.20 mm yüksekliği var. takılı olan SSD'nin nereden başladığına bakarsak 1-2mm kadar boşluk kalır gibi duruyor. Keşke cetvel yerine metre kullansaydınız :rofl:

11.20 mm yüksekliği var. takılı olan SSD'nin nereden başladığına bakarsak 1-2mm kadar boşluk kalır gibi duruyor. Keşke cetvel yerine metre kullansaydınız :rofl:
İnanın bana kasanın o kısmında fotoğraf çekmek dünyanın en zor şeylerinden bir tanesi.

O zaman rahatlıkla sığar diyebilir miyiz?

Bu ürün mü alacağınız? Bu ise, ölçüler ekteki gibi verilmiş. Yükseklik 11,20mm gözüküyor ama 2,4mm aşağı pay bırakıyor. Genişliği o gri kondansatöre değer mi, onu düşünmek gerek ayrıca. Var olandan biraz daha geniş gibi yeni olan.

Untitled.webp

Bu ürün mü alacağınız? Bu ise, ölçüler ekteki gibi verilmiş. Yükseklik 11,20mm gözüküyor ama 2,4mm aşağı pay bırakıyor. Genişliği o gri kondansatöre değer mi, onu düşünmek gerek ayrıca. Var olandan biraz daha geniş gibi yeni olan.

Eki Görüntüle 139760

Kondansatöre değeceğini çok düşünmekle beraber eve geçtiğim de tekrar kontrol ederim. Benim için tek sıkıntı yükseklik. Sizde ondan ötürü sorun olur mu?