Çözüldü Kioxia Exceria Heatsink'de DRAM var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilocanyakupcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 528
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tam model exceria heatsink zaten.
Benim bildiğim kadarıyla kapasite farkından dolayı bazı modellere DRAM konmayabiliyor, daha ucuz olsun diye. Örneğin 500 GB versiyon DRAM’sız, 1 TB versiyon DRAM’lı olabilir. Ondan sordum.

Benim bildiğim kadarıyla kapasite farkından dolayı bazı modellere DRAM konmayabiliyor, daha ucuz olsun diye. Örneğin 500 GB versiyon DRAM’sız, 1 TB versiyon DRAM’lı olabilir. Ondan sordum.
Kioxia'da böyle bir durum yok hocam. Genel tüm markalarda yok denilebilir hatta.

@Xbox 360E, DRAM marka ve modeli değişkenlik gösterebiliyor, ona çok takılmaya gerek yok. Benim listede yazdığım, attığım incelemede yazan sürüme ait. O incelemede Samsung DRAM var. K4 ile başlayan.

Kontrolcüsü de normalde Innogrit IG5236 modeli ancak Toshiba kendi ismini basmış. O incelemede Toshiba BiCS4 NAND kullanılmış ancak ben NAND'ın yeni revizyonlarda güncellendiğini düşünüyorum, muhtemelen BiCS5 ya da BiCS6 gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…