Turkmen Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 67 7 Ekim 2025 #1 Merhaba, iPhone 15 Pro cihazım var. Hem cihazda ProRes Log videolar hem de verilerimi yedeklemek için taşınabilir SSD almak istiyorum. Hem cihazım için hem de genel anlamda bu SSD'yi tavsiye eder misiniz? https://www.pt.com.tr/kioxia-exceria-plus-g2-1-tb-tasinabilir-ssd-lxd20k001tg8
Merhaba, iPhone 15 Pro cihazım var. Hem cihazda ProRes Log videolar hem de verilerimi yedeklemek için taşınabilir SSD almak istiyorum. Hem cihazım için hem de genel anlamda bu SSD'yi tavsiye eder misiniz? https://www.pt.com.tr/kioxia-exceria-plus-g2-1-tb-tasinabilir-ssd-lxd20k001tg8
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 7 Ekim 2025 #2 Tavsiye ederim, güzel ürün. Memnun kalırsın. Daha uyguna mâl etmek istersen SSD kutusu + NVMe M.2 SSD alabilirsin.
Tavsiye ederim, güzel ürün. Memnun kalırsın. Daha uyguna mâl etmek istersen SSD kutusu + NVMe M.2 SSD alabilirsin.
KS KS Turkmen Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 67 7 Ekim 2025 #3 Caner Uncu dedi: Tavsiye ederim, güzel ürün. Memnun kalırsın. Daha uyguna mâl etmek istersen SSD kutusu + NVMe M.2 SSD alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, o şekilde daha pahalıya geliyor gibi. Yani 1 TB ve üstü olsun istiyorum.
Caner Uncu dedi: Tavsiye ederim, güzel ürün. Memnun kalırsın. Daha uyguna mâl etmek istersen SSD kutusu + NVMe M.2 SSD alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, o şekilde daha pahalıya geliyor gibi. Yani 1 TB ve üstü olsun istiyorum.
A aruzcu Gelişen Katılım 17 Aralık 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 17 Aralık 2025 #4 Turkmen dedi: Hocam, o şekilde daha pahalıya geliyor gibi. Yani 1 TB ve üstü olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı ürünü acaba memnun musunuz? Caner Uncu dedi: Tavsiye ederim, güzel ürün. Memnun kalırsın. Daha uyguna mâl etmek istersen SSD kutusu + NVMe M.2 SSD alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı ürünü bir sorunu var mı neye göre tavsiye ediyorsunuz hocam ?
Turkmen dedi: Hocam, o şekilde daha pahalıya geliyor gibi. Yani 1 TB ve üstü olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı ürünü acaba memnun musunuz? Caner Uncu dedi: Tavsiye ederim, güzel ürün. Memnun kalırsın. Daha uyguna mâl etmek istersen SSD kutusu + NVMe M.2 SSD alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı ürünü bir sorunu var mı neye göre tavsiye ediyorsunuz hocam ?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 17 Aralık 2025 #5 aruzcu dedi: Hocam aldınız mı ürünü acaba memnun musunuz? Kullandınız mı ürünü bir sorunu var mı neye göre tavsiye ediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ancak ürün hakkında bilgim olduğu için tavsiye ettim. Donanımsal olarak fiyatına göre gayet iyi bir ürün. Kioxia, Toshiba markasının devamı. Marka adı değiştirildi. Güvenle alabileceğiniz bir ürün.
aruzcu dedi: Hocam aldınız mı ürünü acaba memnun musunuz? Kullandınız mı ürünü bir sorunu var mı neye göre tavsiye ediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ancak ürün hakkında bilgim olduğu için tavsiye ettim. Donanımsal olarak fiyatına göre gayet iyi bir ürün. Kioxia, Toshiba markasının devamı. Marka adı değiştirildi. Güvenle alabileceğiniz bir ürün.
KS KS Turkmen Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 214 Beğeniler 67 19 Aralık 2025 #6 aruzcu dedi: Hocam aldınız mı ürünü acaba memnun musunuz? Kullandınız mı ürünü bir sorunu var mı neye göre tavsiye ediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Selam, Almadım hocam. M2. Ve kutu alacağım müsait zamanda
aruzcu dedi: Hocam aldınız mı ürünü acaba memnun musunuz? Kullandınız mı ürünü bir sorunu var mı neye göre tavsiye ediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Selam, Almadım hocam. M2. Ve kutu alacağım müsait zamanda