Ben bu saatten sonra çok düşeceğini sanmıyorum. Exceria Pro vardı, çok satıldı, hemen zam yedi. G2'de de aynısı oldu. Şimdi bunda da aynısı oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasım indirimlerinde muhtemelen geri 3.000 TL'ye düşer anca ki o bile zor.
Beklemeyin derim(z) kısacası.
G3 mü alayım öyle mi?3500 mb/s hızlarında limitlenmen dışında bir şey olmaz.
G3 de bu fiyat bandındaki en mantıklı SSD. WD Blue SN5000 çok ufak bir farkla daha iyi ancak aradaki fiyat farkı şu an fazla.
Hayır, G3 kötü bir SSD değil fakat bütçe Heatsink'e yetiyorsa G3 almanın bir anlamı yok.
Heatsink dururken SN5000 veya G3 düşünmek pek mantıklı olmaz. Bütçeniz çıkmasaydı o zaman konuşurduk.
Bir şey soracağım sizlere, kafama takıldı da benim eski SSD bu Patriot P320 512 GB 3000/2200 MB/s NVMe M.2 SSD. Şimdi yeni bir tane alsam, uyumlu olduktan sonra bir sorun yaşamam, değil mi?Ben bu saatten sonra çok düşeceğini sanmıyorum. Exceria Pro vardı, çok satıldı, hemen zam yedi. G2'de de aynısı oldu. Şimdi bunda da aynısı oldu.
Yaşamazsın.Bir şey soracağım sizlere, kafama takıldı da benim eski SSD bu Patriot P320 512 GB 3000/2200 MB/s NVMe M.2 SSD. Şimdi yeni bir tane alsam, uyumlu olduktan sonra bir sorun yaşamam, değil mi?
Tamam, alacağım zaten bir kere alıyorum, almışken iyisini alayım.Heatsink dururken SN5000 veya G3 düşünmek pek mantıklı olmaz. Bütçeniz çıkmasaydı o zaman konuşurduk.
En mantıklısı, DRAM da var. Uzun süre kullanırsın. Hayırlı olsun.Tamam, alacağım zaten bir kere alıyorum, almışken iyisini alayım.
En mantıklısı, DRAM da var. Uzun süre kullanırsın. Hayırlı olsun.