Şaka gibi arkadaş. Ne alırsam o indirime giriyor. Eğer bir gün indirim bulamazsanız bilin ki bir şey satın almadığım içindir.
Amazon'dan alışveriş yaparsan aldığın ürün kısa sürede indirime girerse eğer indirim tutarı hesabına hediye çeki olarak tanımlanıyor. I love Amazon. <3

Daha geçen ay hediye çeki tanımlandı bana durduk yere indirim sebebiyle.
Eğer indirim döneminde aldıysanız, mesela Bahar Fırsatları, ürün de fırsat etiketli olmak şartıyla tabii ki 220'ye aldınız diyelim, yine fırsat etiketiyle aynı indirim dönemi içerisinde 210'a düştüyse 10 TL hediye bakiyesi indirim dönemi bitince tanımlanır, ki onu çoğu firma yapıyor. Hepsiburada bana çok yaptı. Amazon'dan şu an 500'e bir ürün alsanız, 400'e düşse 100 TL'yi imkanı yok tanımlamazlar, iade edin tekrar alın derler.

Eğer indirim döneminde aldıysanız, mesela Bahar Fırsatları, ürün de fırsat etiketli olmak şartıyla tabii ki 220'ye aldınız diyelim, yine fırsat etiketiyle aynı indirim dönemi içerisinde 210'a düştüyse 10 TL hediye bakiyesi indirim dönemi bitince tanımlanır.
Evet Bahar Fırsatları indirim döneminde aldığım bir ürün için olmuştu. Teşekkürler bilgilendirme için.

Evet Bahar Fırsatları indirim döneminde aldığım bir ürün için olmuştu. Teşekkürler bilgilendirme için.
1746993785235.webp

2 gün önce 1.600'e alıp da bugün 1.400'e düşen ürünüm için sordum sizin için, dediğim gibi.