ExellionTR
Başarılı
Arkadaşlar yalnızca oyun odaklı kullanılacak şekilde 1 TB M.2 SSD alacağım, daha önce de konu açmıştım fakat bütçe ve vakitten dolayı bir türlü alamamıştım. Uzun ömürlü, sağlam bir model olsun diye Renegade 1 TB düşünüyordum ama fiyatı 4000 ₺'yi geçmiş. Taksitle alacağım, böyle olunca 4300 ₺ civarına çıkıyor. Exceria Pro'yu ise Hepsiburada satıcılı vade farksız 3 taksitle 3000 ₺'ye alabiliyorum. Renegade yerine Exceria Pro'yu tercih edersem pişman olur muyum?
Bazı yerlerde SSD'nin ısındığını söylemişler bu nedenle biraz kafam karıştı. PC'de yalnızca ara sıra oyun oynayan biri olarak Renegade'e o kadar para vermek içimden gelmiyor açıkçası. Anakartım MSİ B650 Gaming Plus WİFİ, soğutma bloğu var, yeterli olur mu, SSD serin çalışır mı?
500 GB 970 EVO ve 500 GB 870 EVO kullanıyorum, artık yetmiyor. Yaz indirimlerinde Skyrim SE alıp Lorerim modunu kurup sıfırdan bitireyim diyordum ama mod 600 GB boş yer istiyor
.
www.akakce.com
Bazı yerlerde SSD'nin ısındığını söylemişler bu nedenle biraz kafam karıştı. PC'de yalnızca ara sıra oyun oynayan biri olarak Renegade'e o kadar para vermek içimden gelmiyor açıkçası. Anakartım MSİ B650 Gaming Plus WİFİ, soğutma bloğu var, yeterli olur mu, SSD serin çalışır mı?
500 GB 970 EVO ve 500 GB 870 EVO kullanıyorum, artık yetmiyor. Yaz indirimlerinde Skyrim SE alıp Lorerim modunu kurup sıfırdan bitireyim diyordum ama mod 600 GB boş yer istiyor
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!