Yük altında güzel ya o sıcaklıklar.Bende de Kioxia Exceria Pro 1TB var. Anakartın soğutucu plakası altında olmasına rağmen oyun içinde sıcaklığı 55-60 derecelerde. Bana da fazla geliyor belki de normaldir.
Detaylar
Kim cevapladı?Şimdi testi tamamlıyorum tekrar görsel atarım.
Görkem Say
Üstün
Soğutucu plaka ile yük altında 65 derece civarı normal bu tarz SSD'ler için. Sorun yok.
@20424 hocam Max 71 derece oldu ama bunu cam açık, iç hacmi sıkışık ve CPU fanı düşük devirde yaptım. Bunların sıcaklığa etkisi ne kadar olur?
Eki Görüntüle 154138
SSD konumu ve hava akışı etkiliyor tabii, 71 derece o SSD için iyi, dediğim gibi üretici çalışma sıcaklığını Max 85 derece olarak belirtmiş, kafaya takacak bir durum yok ayrıca dosya transferi dışında bu ısılara ulaşmayacak.
Test sıcaklığı.
SSD konumu ve hava akışı etkiliyor tabii, 71 derece o SSD için iyi, dediğim gibi üretici çalışma sıcaklığını Max 85 derece olarak belirtmiş, kafaya takacak bir durum yok ayrıca dosya transferi dışında bu ısılara ulaşmayacak.
Test sıcaklığı.
İşte bu beni rahatlattı hocam. Bu ısıyı işlemcide bile almıyordum çünkü.
İşte bu beni rahatlattı hocam. Bu ısıyı işlemcide bile almıyordum çünkü.![]()
Buna da taksak o suğutucuyu bu da ısınmaz.
990 Pro heatsink Windows yüklü boşta 47-49 derece, yükte 60-65 duruma göre 70 derece ve üzeri sıcaklıklarda kullanıyorum. Western dijital Black oda boşta 43-44 derece. Bana da iyi gibi geldi sizin değerleriniz. Ama anakart Heatsink'i muhakkak kullanın. Marix hocama katılıyorum. Bence de içiniz rahat olmalı hocam.
Hocalarım hepinize ayrı ayrı minnetimi sunarım.

Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-