Güzel bir içerik hazırlamışsınız. Renegade almayı uygun gördüm. Isınma durumları hakkında bilginiz var mı? İçerik bir yana, siz hangisini tercih ederdiniz?

Güzel bir içerik hazırlamışsınız. Renegade almayı uygun gördüm. Isınma durumları hakkında bilginiz var mı? İçerik bir yana, siz hangisini tercih ederdiniz?

İçeriği Caner Hocam hazırladı sağ olsun bu konularda fazlasıyla bilgili.

Ben şuan Kioxia Exceria with Heatsink modelini satın aldım üzerinde soğutucu modül bulunduğu için. Günlük kullanımda Caner Hocam'ın dediği gibi çok bir fark hissetmezsiniz. Renegade modelinin ısınma sorunu olup olmadığını bilmiyorum amaa çokça önerilen çokça satan bir model. Sizi üzeceğini düşünmüyorum

Renegade kullanıyorum. Kasa soğutmanız iyiyse açıkcası varsayılan hali yeterli. Ben oyunda 62 dereceleri gördüğünden bir tane SSD soğutucusu aldım. Anakartınızda varsa da almanıza gerek yok. Sıcaklıtka çok fark yaratmıyor, sadece daha uzun kullanımda artışı azalttığını fark ettim. AC: Shadows artık çoğu zaman 55-58 arası oluyor. Yine 62-64 çıktığı da oluyor.

Geçtiğimiz günlerde işlemci sıcaklığımı merak ettim ve kontrol ettim. Boşta 60-70 dereceleri gördüm. Kasa ve fan genelinin biraz tozlu olduğunu da göz önünde bulundurursak, kasa soğutmamın çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

Parçalarımı yeniden topluyorum. Hepsini topladıktan sonra temizlikte yapacağım.

Yeni alacağım anakart olan MSI B550M Pro-VDH soğutma bloğuyla gelecek. Yeterli olacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim görüşleriniz için.