Kırık Nintendo Switch Lite alınır mı?

ElonXMusk 82

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, NS Lite almak istiyorum fakat aklımda bazı şeyler var. GTA V oynatabilir mi? Kırık çıkar mı? Sorunları neler ve alınır mı?

Suan kullaniyorum kesinlikle alinir, V2 ve OLED'e kiyasla sarji 1, 1.5 saat daha kisa ama yine handheld PC'lere gore mukemmel sarj suresi var. GTA 5'te oynatiyor ama OC yapman lazim, OC yapinca stabil 30FPS ile oynayabiliyorsun. Tasinabilirligi en fazla olan el cihazlarindan biri, uzun sureler oynayabilirsin hafif cunku. Monitore baglamam ben, full elde oynarim dersen Lite al gec.

Şarj pek sorunum değil. 30 FPS zaten hiç sorun değil. Yani işte koleksiyon olarak ve oyun olarak. Kırık mı senin?

NS Lite guzel cihaz. Normal NS'e gore joycon zimbirtisi olmadigi icin daha uzun sureler hayatta kalir diye dusunuyorum.
Sarj suresi, cihaz ve genel kalite olarak kesinlikle tatmin eder. Ekran daha kucuk oldugu icin PPI fazla, daha iyi.
GTA 5 OC ile acarsin sikinti yok. Cihazi kirarsan PS2 emulatoru de acabiliyor cihaz, PS2 oyunlari falan da yapisabilirsin.

Kisaca: Alinir.

Şarj pek sorunum değil. 30 FPS zaten hiç sorun değil. Yani işte koleksiyon olarak ve oyun olarak. Kırık mı senin?
Evet cipli kullaniyorum, istedigin oyunu ucretsiz oynayabilmen bir yana emulator de kurabiliyorsun mesela PSP emulatoru kullaniyorum, bayagi gelistirmisler guzel performans alabiliyosun. Iste GTA 5 gibi portlari oynayabilirsin, gecenlerde biri NFS Most Wanted'in XBOX 360 versiyonunu da portladi ama daha yayinlamadi, topluluk bayagi bir seyler yapiyor Switch icin. Cipli almak cok cok mantikli.

Terimleri anlamadım ama daha iyi gibi güzel NS Lite yakında inceleme izleyeceğim.

Anladım hocam. Çipli alacağım zaten orjinal almam çünkü amacım falan farklı konsolda biraz bağımsız olmak.

GTA 5'İ overclock yapmadan oynayamazsin. Overclock ile 23-25 FPS arasi oynarsin. Fakat oyun kutuphanesi harika.
HorizonOC'le standart degerlerin ustune de cikabiliyorsun o zaman genel olarak sabit 30FPS verebiliyor zaten grafik ayar secenegi geldi. Tabii sarji 1 saat 40dk falan suruyor.

PS2 emulasyonu olarak bir takim oyunlar denedim. Fifa ve PES futsal oyun oldugu icin kasiyor ne yaparsa yapilsin. Black kasiyor ayni sekilde. SOTC'da kasiyor. Megaman oyunlarini denedim. İyi calisiyor. Silent Hill ayni sekilde kasiyor fazlasiyla. Bence PS2 emulasyonunu Android 15 LineageOS kurarak kullanmak daha mantikli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…