Kırık Nintendo Switch Lite alınır mı?

Çok güzel bir konsol. Peki nereden alabilirim? Sahibinden mi yoksa fiziksel mi almak daha iyi?

HorizonOC'le standart degerlerin ustune de cikabiliyorsun o zaman genel olarak sabit 30FPS verebiliyor zaten grafik ayar secenegi geldi. Tabii sarji 1 saat 40dk falan suruyor.
Cihazi pert edecek bir uygulama olur bu. Horizon OC'un sundugu degerler fazla zorluyor cihazi. Ancak sabit 28-30 FPS icin kullanilabilir GTA 5'de. Tabii sarj suresi vasat kalacak.

Evet A15 ile daha iyi olur hocam katiliyorum. Fazla AAA oyunlar takilmadigi surece tatmin eder. Benim bilgisayar bile DMC3 acarken zorlaniyor bir zahmet ya, VU emulasyonu rezalet zor.

Çok güzel bir konsol. Peki nereden alabilirim? Sahibinden mi yoksa fiziksel mi almak daha iyi?
Sahibinden iyi ancak su an cogu ilan kazik. Bence cipsiz alip cip taktir. Cipsiz ilanlara bakarsin. Cipi de eger İstanbul da ikamet ediyorsan Sirkeci taraflarinda 2.500 gibi bir fiyata halledersin. Ve tum portlarla oyunlari ucretsiz oynarsin. Yama da kurabilirsin. Ornegin GTA 5'in yamasi var Switch icin.

Sahibinden çok kazık ayıptır demesi. Fiziksel olarak gidip çipsiz alıp çip taktıracağım galiba. Peki yama ben mi kurmalıyım? Konsolcu kurar mı?

Sahibinden çok kazık ayıptır demesi. Fiziksel olarak gidip çipsiz alıp çip taktıracağım galiba. Peki yama ben mi kurmalıyım? Konsolcu kurar mı?
Yama kurmak zor degil. YamaNX uygulamasini cihaza yuklersin. İlk basta NS Lite'in hafiza kartini cikarip PC'ye sd card reader ile bagla. Ardindan switch klasorune yamanx.nro uzantili dosyayi atarsin. Github ve Gbatemp'de bulursun uygulamayi. 700'un ustunde yama var ancak cogu yapay zeka cevirisi. Fakat GTA 5'in yamasi direkt port. El cevirisi. Eglenceli olur.

Anlıyorum hocam teşekkürler. Hepinize teşekkür ederim NS Lite karar kıldım@ErlikÇağlar,

GTA 5 pek akıcı değil fazlaca takılma var. 20FPS'ye sabitlenirse PS2 oyunu akıcılığında oynanabiliyor.
Fiyat konusunda 9K ya temiz 128G SD kartlı bulabilirsen yapıştır geç. Pil sağlığını sor. Bu yıl mart ayında 9K ya satmıştım çiplileri bu fiyatın aşağısına bulmayı pek bekleme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…